البرز در تدارک مقصد گردشگری با تدوین سند راهبردی


به گزارش ایرنا، “نادر زینالی” روز چهارشنبه در نشست با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز افزود: برای تحقق این هدف به حمایت مالی استان نیاز داریم.

وی اظهار کرد: در این زمینه نقش سایر دستگاه‌ها برای تبدیل استان البرز از معبر به مقصد گردشگری تعیین کننده است.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با اشاره به نیاز به برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای توسعه حوزه فعالیتی این اداره کل گفت: البرز ظرفیت‌های بسیاری در زمینه گردشگری در تمام زمینه های طبیعی، تاریخی فرهنگی، مذهبی و ورزشی دارد؛ از جمله اینکه محوطه ازبکی افتخاری نه تنها برای البرز بلکه برای ایران است، پیست اسکی دیزین جزو پنج پیست مطرح دنیا است و سایر آثار البرز از ظرفیت بالایی برخوردار هستند.

وی گفت : براساس ضوابط هر دستگاهی که مالک اثری تاریخی و میراثی است موظف به هزینه کردهای لازم از بودجه خود برای حفظ و مرمت آن است که عنوان مثال امامزادگان و بناهای تاریخی ثبت شده زیادی در استان وجود دارند که مالک خصوصی و دولتی داشته و نیاز به نگهداری دارند.

زینالی شناسایی ظرفیت‌ها و معرفی آن‌ها از طریق بازاریابی و تبلیغات را یکی از موضوعات مهم در زمینه گردشگری استان عنوان کرد و افزود: ورود هر گردشگر به استان سه شغل ایجاد می‌کند و این اشتغالزایی می‌تواند به رشد اقتصادی استان کمک کند و در این زمینه همه دستگاه‌ها باید جایگاه خود را پیدا کنند و به ایفای نقش بپردازند.‌

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز، یکی از ظرفیت‌های استان را صنایع دستی عنوان کرد و گفت: از حدود ۲۹۹ رشته صنایع دستی کشور بیش از ۸۳ رشته آنها در البرز وجود دارد و این استان به عنوان ایران کوچک تنوعی از صنایع‌دستی اقوام را در خود جای داده است که می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرینی بیشتری در اشتغال و اقتصاد کشور داشته باشد.

رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان البرز در این نشست با اشاره به نگاه ویژه این سازمان نسبت به حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز، اظهار کرد: حرکت استان به سمت صنعتی شدن در دهه های گذشته از جنبه های مختلف زیست محیطی، تغییر کاربری زمین‌ها، موضوعات مرتبط با حوزه آب و هوا و امثال آن چالش‌های زیادی را برای استان ایجاد کرده است.

“توحید شیریزاد” گفت: البرز بر خلاف تصورات، از لحاظ زیرساخت ها جزو استان‌های فقیر است و در سرانه‌های مختلف بهداشتی، آموزشی، زیرساخت های راه، گردشگری و امثال آن با چالش روبرو است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: در این شرایط اگر نظام اداری استان با بهره‌وری کامل کار نکند مشکلات بیشتر خواهد شد زیرا حجم استفاده از منابع، اشغال زمین و بارگزاری جمعیت در استان خیلی بیشتر از طرح‌هاو زیرساخت هاست.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

شهرماهدشت البرز در برابر سیلاب ایمن سازی شد

“محمدرضا عبادی ” شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سالهای گذشته …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ