هدی اکبرزاده روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مساحت بافت ناکارآمد شهری در هفت شهر استان، یکهزار و ۷۰۰ هکتار است و برای توسعه و نوسازی آن باید اقدامات لازم همچون پرداخت تسهیلات به متقاضیان ساخت واحدهای مسکونی انجام شود.
وی افزود: بر اساس بند الف ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه، ۲۴ دستگاه عضو ستاد بازآفرینی شهری موظف هستند که ۳۰ درصد از اعتبارات خود را در محلات هدف بازآفرینی شهری هزینه کنند.
رییس اداره برنامه ریزی و بازآفرینی راه و شهرسازی خراسان شمالی ادامه داد: دستگاه های متولی و عضو ستاد بازآفرینی شهری همکاری های لازم را در این زمینه ندارند در صورتی که توجه به محدوده بازآفرینی شهری نیازمند هم افزایی تمامی ادارات است.
وی یادآور شد: ۳۰۹ میلیارد ریال تسهیلات نوسازی به بافت های ناکارآمد شهری از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به ۵۷ متقاضی استان در ۶ ماه امسال پرداخت شد.
اکبرزاده بیان کرد: سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به هر متقاضی این محلات با کارمزد ۲۳ درصد و بازپرداخت پنج ساله پرداخت می شد که این میزان اکنون به پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.
رییس اداره برنامه ریزی و بازآفرینی راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: پرداخت تسهیلات براساس ثبت نام متقاضیان در سامانه است و پس از آن به بانک ها معرفی خواهند شد و کارشناسان در امر آن نظارت خواهند داشت.
۲۴ محله اسکان غیررسمی مرکز خراسان شمالی به عنوان محلات هدف بازآفرینی شهری هستند.
منبع