ترک تحصیل ۴۶ درصد از دختران سیستان و بلوچستان/ ساخت ۹۲ مدسه شبانه‌روزی

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا واعظ مهدوی روز پنجشنبه در «نشست نهضت توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم» که با حضور رییس جمهور در چابهار برگزار شد، اظهار کرد: تحقق عدالت اجتماعی در قالب شاخص‌های توسعه محقق خواهد شد؛ باید نابرابری‌ها را در شاخص‌ها کاهش دهیم و شاخص‌های مختلف را در عرصه‌های گوناگون شناسایی و به سمت همگن شدن و کاهش نابرابری‌ها حرکت کنیم.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم سرانه آموزشی است که میانگین سرانه آموزشی در کشور ۵.۸ مترمربع و در سیستان و بلوچستان ۳.۶ متر مربع بوده و حدود ۲.۲ متر مربع با میانگین کشوری فاصله داریم.

مدیرعامل «بنیاد هاسب» (همدلان آینده‌نگر سیستان و بلوچستان) ادامه داد: ۴۰۰ هزار میلیارد ریال نیاز به تزریق اعتبار داریم تا به میانگین کشور برسیم و در سالجاری ۶۰ هزار دانش آموز نسبت به سال گذشته اضافه ثبت نام کردند و اگر میانگین هر کلاس را ۳۰ دانش آموز در نظر گیریم دوهزار کلاس برای پوشش این جمعیت نیاز داریم.

ساخت ۱۵۰۰ کلاس درس توسط خیران

وی خاطرنشان کرد: کل تعداد کلاس‌ها که در ۶ ماهه اول سالجاری توسط اداره نوسازی، خیران و بنیادها در سیستان و بلوچستان تحویل شده ۸۰۰ کلاس بوده و تا آخر سال ۷۰۰ کلاس دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید اما ۵۰۰ کلاس از جمعیت افزایش یافته عقب هستیم.

مهدوی گفت: نخستین مدرسه با ۴۰۰ میلیون ریال ساخته شد اما اکنون برای یک مدرسه ۲۰ میلیارد ریال نیاز داریم که برآوردهای موجود نشان می‌دهد بخش مهمی از هزینه‌های دولت و خیران صرف افزایش قیمت‌ها می‌شود و بار مالی دولت در اثر افزایش هزینه طرح‌های عمرانی افزایش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: برای رساندن شاخص‌های توسعه سیستان و بلوچستان به میانگین کشوری نیاز به توجه ویژه دولت و خیران داریم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

عذرخواهی نماینده مجلس/ بازنشستگان سخت‌ترین فشار اقتصادی را تحمل می‌کنند

به گزارش ایرنا، علی بابایی کارنامی روز پنج شنبه در نشست هم اندیشی بازنشستگان استان …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ