قرآن و عترت؛ برترین نعمت‌های معنوی دنیا

در گردهمایی مدیران و مربیان دارالقرآن‌الکریم اصفهان مطرح شد

مجتبی کلباسی مدیرعامل دارالقرآن‌الکریم استان اصفهانبه گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی، مدیرعامل دارالقرآن‌الکریم استان اصفهان در گردهمایی مدیران و مربیان دارالقرآن‌الکریم استان که امروز، ۲۰ دی‌ماه در محل این مؤسسه برگزار شد، اظهار کرد: در این روز یادی کنیم از آیت‌الله سیدمهدی مظاهری که با همتی بلند، دارالقرآن، به‌ویژه شعب آن را بنیان‌ گذاشت. هرکس بخشی از نعمت‌های دنیا مانند مال زیاد، سلامتی، خانواده و… را در اختیار دارد که در مباحث علمی نیز به همین صورت است و کسی نمی‌تواند عالم به همه علوم باشد. 

وی ادامه داد: اگر کسی همه این‌ها را داشته باشد، ولی عقل کافی نداشته باشد، مثل این است که هیچ یک را نداشته باشد. این سخن معروف است که «هر که را عقل دادی، چه ندادی و هر که را عقل ندادی، چه دادی!» داشتن نقص طبیعی‌ست؛ ولی به این معنا نیست که اساس حیات شخصی که ناقص است، آسیب ببیند. بسیاری از افراد سواد زیادی ندارند؛ ولی از زندگی خود بهره می‌برند. 

مدیرعامل دارالقرآن‌الکریم استان اصفهان گفت: تنها چیزی که اگر در زندگی انسان نباشد، او در این عالم گمشده تلقی می‌شود، قرآن است؛ این کتاب آسمانی کسی را بابت نقص‌هایش مورد سرزنش قرار نداده؛ ولی بیان کرده که اگر با قرآن سر و کار نداشته باشیم و از آن بهره نگیریم، مثل این است که هیچ چیزی نداشته باشیم. در آیه پنج سوره مائده آمده است که انسان‌ها پیش از به پا داشتن کتاب‌های آسمانی از جمله تورات، انجیل و قرآن، هیچ‌چیز نیستند. در یک کلام می‌توان گفت که تمام منازعه کفر و ایمان در جهان بر سر قرآن است. 

وی تصریح کرد: اگر زندگی بدون قرآن، یعنی زندگی بدون هدف، بدون مقصد و گم‌گشتگی و سرابی برای همه جامعه که هیچ عطشی را برطرف نمی‌‌کند، بنابراین هیچ نعمتی از نعمت‌های معنوی از قرآن و عترت بالاتر نیست؛ زیرا آن‌ها زمام هدایت را در دست دارند. گمراهی که قرآن از آن یاد می‌کند، جدایی از قرآن است. شما اهالی قرآن باید بدانید که هیچ شأنی در این جهان بالاتر از معلمی قرآن و مربی قرآن بودن نیست. 

کلباسی افزود: هیچ انسانی نمی‌تواند حتی یکی از نعمت‌های خدا را در این دنیا به‌طور کامل شمارش کند و شکر آن را به جای آورد؛ خداوندی که این‌همه نعمت به ما داده، هیچ کجا منتی به معنای سنگین‌بودن چیزی بر ما ننهاده است؛ ولی زمانی که نوبت به نعمت قرآن می‌رسد، آیه «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ» را بیان و به پیامبر(ص) و کتاب قرآن که هدایت برای ما آورد، اشاره می‌کند؛ نعمتی از این بالاتر نیست. 

وی بیان کرد: امروز دنیا هر دقیقه در حال تغییر است و همه‌چیز در وضعیتی بسیار حساس قرار دارد. اگر ما با ابزارهای لازم و روش‌های حساب‌شده توجه نداشته باشیم، ممکن است کاری که انجام می‌دهیم، هدر برود. کاری که شما انجام می‌دهید، کار برای قرآن و همکاری با خداست؛ این‌ها شغل‌های تبلیغی نیست، بلکه جایگاه‌های واقعی در این عالم است. امیدوارم خداوند توفیق در این مسیر را قسمت ما بفرماید.

مدیرعامل دارالقرآن‌الکریم استان اصفهان تأکید کرد: همه عزیزان ایده‌های خود را در خصوص آموزش در دارالقرآن به ما برسانند تا بتوانیم در آشنایی نسل نو با قرآن عملکردی مؤثر داشته باشیم و افرادی مؤمن و متعهد به قرآن تربیت کنیم که هدف نهایی دارالقرآن‌الکریم است.

زهراسادات مرتضوی

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

طرح |‌ رابطه اميران

الصق بذوى المرؤات و الاحساب و أهل البیوتات الصالحة و السوابق الحسنة ثم أهل النجدة …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ