به گزارش ایرنا، سرهنگ خلیل رفعتی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در راستای تامین برق و درآمدزایی، نیروگاههای برق خورشیدی کوچک مقیاس با پرداخت وام کمبهره در روستاها نیروگاه های برق خورشیدی راهاندازی میشود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید برق این نیروگاهها پنج کیلو وات ساعت است یادآور شد: برای راهاندازی هر واحد نیروگاه خورشیدی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات کمبهره پرداخت میشود.
سرهنگ رفعتی تصریح کرد: تولیدات برق نیروگاههای برق خورشیدی از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بهصورت تضمینی با قرارداد ۲۰ ساله خریداری میشود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر ادامه داد: پس از راهاندازی این نیروگاههای کوچک، تولیدات آن با ایجاد کنتور خروجی به شبکه برق سراسری متصل میشود.
وی گفت: در دهه فجر امسال نیز ۳۱۳ نیروگاه برق خورشیدی در روستاهای استان بوشهر وارد مدار تولید میشود.
رفعتی افزود: یکهزار و ۳۰۰ گروه جهادی استان بوشهر در رشتههای تخصصی گوناگون در روستاها و مناطق محروم و کمبرخوردار در اجرای طرحهای مختلف محرومیتزدایی نقشآفرینی میکنند.
وی ساخت، مرمت و بازسازی منازل نیازمندان و مددجویان در روستاهای و مناطق کمبرخوردار، توزیع بستههای معیشتی، نوشتافزار، جهیزیه، ارائه خدمات درمانی رایگان و توزیع لوازم منزل ویژه خانوارهای بیبضاعت را از جمله ماموریتهای قرارگاه محرومیتزدایی و گروههای جهادی ذکر کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر یادآور شد: پارسال ۵۰۰ هزار متر مربع معابر روستایی و جاده بین مزارع از سوی بسیج سازندگی استان بوشهر ساخته شد و امسال نیز به همین میزان در حال اجراست.
منبع