” کامروز امینی” روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از این تعداد پرونده نزاع، سه هزار و ۵۱۷ مربوط به آقایان و یک هزار و ۹۳ پرونده مربوط به خانم ها ثبت و بررسی شد.
وی با اشاره به تفکیک نزاع در شهرستان های استان گفت: بیشترین پرونده نزاع متعلق به شهرستان بویراحمد با۲ هزار و ۶۱۸ مورد است.
مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بیشترین پرونده هاپس از شهرستان بویراحمد،متعلق به شهرستان کهگیلویه با ۹۰۶ پرونده و پس از آن شهرستان گجساران با ۶۴۴ پرونده بوده است.
امینی بقیه پرونده ها را متعلق به دیگر شهرستان های استان دانست و اضافه کرد: آمار کلی پرونده های نزاع نسبت به سال گذشته ۷ درصد افزایش داشته است. در مدت مشابه سال گذشته تعداد چهار هزار و ۵۷۸ پرونده نزاع در استان ثبت و بررسی شد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۹ شهرستان ، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است که نزدیک به نیمی از جمعیت استان در شهرستان بویراحمد سکونت دارند.
شهر یاسوج مرکز شهرستان بویراحمد که سکونتگاه های غیررسمی با جمعیت های بیش از مرکز شهر در آن سکونت دارند.
پیش تر معاون سلامت اجتماعی بهزیستی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بیش از ۶۰ درصد زنان سرپرست خانوار در سکونتگاههای رسمی و با درصد پایینی در حاشیه های غیر رسمی شهر یاسوج ساکن هستند.
“هدایت عظیمی فر” با اشاره به رشد آسیب های اجتماعی در محیط های پیراموشی شهر یاسوج ادامه داد: بر اساس آمارهای پراکنده از منابع رسمی و غیررسمی و داده های سامانه های اورژانس اجتماعی استان و خط ۱۲۳، بیشترین فراوانی آسیب های اجتماعی در این مکان ها “نزاع های دسته جمعی و “خشونت های خیابانی” است.
وی گفت: مساله های اجتماعی دیگری همانند؛ “کودکان کار”، “اعتیاد”، “مشکلات خانوادگی منجر به طلاق” و “خشونت علیه زنان” در این محیط های پیرامونی نیز بیشترین فراوانی را دارند.
منبع