آثار صنایع‌ دستی اصفهان شناسنامه‌ ندارد


به گزارش ایرنا، امیر کرم‌زاده روز شنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه نگارگری و تذهیب استاد مجید صادق‌زاده در اصفهان افزود: بعنوان متولی این حوزه، باید برای شناسنامه‌دار کردن این آثار اقدام کنیم.

وی اضافه کرد,: شناسنامه‌دار کردن آثار صنایع‌ دستی نه‌ تنها به حفظ میراث فرهنگی کشور کمک می‌کند، بلکه از نظر اقتصادی نیز موجب رونق بازار هنر و حمایت از هنرمندان خواهد شد.

کرم‌زاده تصریح کرد: آثار هنری باید با دقت کارشناسی و ارزش واقعی آنها از طریق شناسنامه‌هایشان مشخص شود.

وی گفت: ما باید بتوانیم آثار صنایع‌ دستی را در سطح جهانی معرفی و برای فروش و بازاریابی آنها راهکارهایی ایجاد و از ظرفیت‌های موجود برای برگزاری حراج آثار هنری و حمایت از هنرمندان خود استفاده کنیم.

کرم‌زاده افزود: شناسنامه‌دار کردن آثار صنایع‌ دستی بطور مستقیم به اقتصاد هنر کشور کمک می‌کند و باید در این زمینه اقدامات جدی‌تری صورت بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه استان اصفهان در زمینه نگارگری در سطح ملی پیشتاز است گفت: استاد فرشچیان نقش بسزایی در تربیت هنرمندان و حمایت از آنها دارد و ما آمادگی داریم تا نشست‌های ملی را با محوریت اساتید برجسته نگارگری این استان که در سطح کشور شناخته‌ شده‌اند، برگزار کنیم.

وی با اشاره به تبدیل شدن ساختمان قدیمی کارخانه ریسباف به موزه منطقه‌ای افزود: استاد فرشچیان با شنیدن این خبر، ۲ اثر ارزشمند خود را به این گنجینه اهدا کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان از اساتید برجسته هنر خواست تا در حفظ و گسترش میراث فرهنگی کشور بویژه هنر نگارگری کمک و برای ایجاد موزه‌ای فاخر در شأن استان و کشور، همکاری کنند.

وی گفت: میراث فرهنگی اصفهان در تلاش است تا زمینی به مساحت ۲ تا سه هزار مترمربع برای احداث یک گالری بزرگ خودگردان در نظر بگیرد تا آثار فاخر معاصر در آن به نمایش گذاشته شود.

حمایت از صنایع‌دستی و آثار هنری با برگزاری تورهای تخصصی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: یکی دیگر از برنامه‌های ما برای بازدید از نمایشگاه‌ها و فروش آثار تاریخی، راه اندازی تورهایی تخصصی است تا از این طریق آثار هنری نه تنها در موزه‌ها بلکه در بازارهای جهانی نیز به نمایش گذاشته شود.

وی تاکیدکرد: برای اینکه هنرمندان از تولیدات خود بهره‌مند شوند باید موضوع معیشت آنان بطور جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد و راه‌های اقتصادی بهتری برای فروش آثار هنری پیدا کنیم.

کرم‌زاده افزود: باید مکان‌هایی را هم برای جمع‌آوری آثار هنری فراهم کنیم تا گردشگران خارجی علاقه‌مند به صنایع‌ دستی بتوانند در قالب تورهای تخصصی وارد کشور شوند و آثار را خریداری کنند.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات ما، مارکتینگ و تبلیغات و بازار صنایع دستی است که در این راستا، شروع به مستندنگاری آثار هنری کرده‌ایم اما باید کتاب‌های فاخر و به‌روز را در این زمینه منتشر کنیم تا شناسنامه‌ای برای هنرمندان ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه تخصصی نگارگری و تذهیب با عنوان «میراث ماندگار ۲»، شامل ۵۰ اثر از آثار استاد مجید صادق‌زاده است که برخی از آنها بیش از ۳۰ سال پیش خلق شده‌اند.

این هنرمند برجسته نگارگری در این نمایشگاه علاوه بر مرور آثار گذشته، جدیدترین دستاوردهای هنری‌اش را نیز به نمایش گذاشته است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

نمایشگاه آثار نگارگر اصفهانی گشایش یافت + فیلم

به گزارش ایرنا، مجید صادق‌زاده روز شنبه در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: زنده نگه …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ