به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، سیدمهدی موسوی، مسئول کانون نویسندگان لرستان، 22 دیماه، در آیین آغاز بهکار کمیته روایتنویسی «حکنا» گفت: هدف اصلی کمیته روایتنویسی «حکنا»، حمایت از نویسندگان و هنرمندان در عرصه روایتنویسی است. در این زمینه، ما به شناسایی و معرفی استعدادهای نوظهور اهتمام خواهیم ورزید و تلاش خواهیم کرد تا با فراهم کردن زمینههای مناسب، رشد و شکوفایی این استعدادها را تسهیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه این کمیته با توجه به ظرفیتهای فراوان استان، برنامهریزی کرده است تا از نویسندگان و هنرمندان حمایت کرده و بسترهای لازم برای ارتقاء کیفی آثار فرهنگی و هنری استان را فراهم آورد، افزود: کمیته روایتنویسی «حکنا» با همکاری و هماهنگی میان دستگاههای مختلف به دنبال ارتقای سطح فرهنگ عمومی استان از طریق تولید و نشر آثار داستانی، خاطرهنویسی، دلنوشته، تصویرنویسی و سایر قالبهای ادبی و هنری با کیفیت و تاثیرگذار خواهد بود.
موسوی بیان کرد: این کمیته در نظر دارد با بهرهگیری از توانمندیهای نویسندگان و هنرمندان استان، آثاری تولید کند که نه تنها در سطح استان، بلکه در سطح ملی نیز تأثیرگذار باشد و گامی مؤثر در راستای ارتقای فرهنگ عمومی استان بردارد.
مسئول کانون نویسندگان لرستان در پایان تأکید کرد: در این مسیر، آموزش و توانمندسازی نویسندگان از اهمیت ویژهای برخوردار است. کمیته روایتنویسی «حکنا» قصد دارد با برگزاری دورههای آموزشی، کارگاهها و جشنوارههای مختلف، امکانات لازم برای ارتقاء مهارتهای نویسندگی را فراهم آورد. این اقدامها به تقویت تواناییهای نویسندگان در خلق آثار فاخر و اثرگذار در حوزههای مختلف روایتنویسی و دیگر رشتههای ادبی و هنری خواهد انجامید.
براساس اعلام کانون نویسندگان لرستان «حکنا» برگرفته از نام دستگاههای اجرایی همکار در این برنامه از جمله حوزه هنری، کانون نویسندگان استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، آموزش و پرورش، اداره کل کتابخانههای عمومی استان است و در لغت نیز به معنای «حکایت کردیم» یا «قصه گفتیم» است. این کلمه معمولاً در قالب فعل به کار میرود و به معنای نقل کردن یا تعریف کردن داستان یا واقعهای است.
انتهای پیام
منبع