برنامه‌ریزی برای تامین ۲۰ درصد برق دستگاه‌های اجرایی اردبیل از انرژی خورشیدی


داود شایقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تا سه سال آینده بالاترین میزان مصرف ادارات را از محل انرژی‌های خورشیدی شاهد خواهیم بود و بر این اساس آمادگی داریم برآورد اعتبارات را در تامین برق مورد نیاز ادارات از محل انرژی خورشیدی انجام داده و منابع مورد نیاز را هم تامین کنیم.

وی افزود: برخی دستگاه‌های اجرایی نصب دستگاه‌های انرژی خورشیدی را آغاز کرده‌اند و بقیه دستگاه‌های اجرایی استان هم باید هر چه سریع‌تر با جبران عقب‌ماندگی نسبت به نصب و راه‌اندازی سامانه‌های مورد نیاز اقدام کنند.

شایقی گفت: مدیران استانی می‌توانند از محل سرجمع اعتبارات و همچنین اعتبارات در اختیار دستگاه‌های اجرایی استان برای ساخت و توسعه نیروگاه‌های کوچک مقیاس انرژی خورشیدی اقدام کرده و منابع مورد نیاز را جذب کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ادامه داد: از محل تامین و تجهیز مشکلی در پرداخت اعتبار برای توسعه طرح‌های انرژی خورشیدی در دستگاه‌های اجرایی نداریم.

وی بیان کرد: با توجه به تاکید دولت چهاردهم در تجهیز دستگاه‌های اجرایی به زیرساخت‌های انرژی خورشیدی تا سال ۱۴۰۶ ، ضروری است دستگاه‌های اجرایی با همکاری نهادهای متولی در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند.

مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بخش تولید باید هموار شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تسهیل در قوانین و بروکراسی اداری مشارکت مردم را در حوزه سرمایه‌گذاری و به تبع آن جهش تولید به همراه دارد ، افزود: باید شرایطی فراهم شود تا مردم با رغبت و انگیزه بیشتر و اطمینان از سود قانونی در حوزه سرمایه‌گذاری بتوانند ورود کرده و در رشد و تقویت تولید موثر عمل کنند.

وی تصریح کرد: زمانی می‌توانیم مشارکت مردم را در حوزه سرمایه‌گذاری ارتقا دهیم که آنها اعتماد بیشتری کسب کرده و امیدوار به بهبود فرآیندها و همچنین از بین رفتن موانع پیش رو باشند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل همچنین افزود: مقام معظم رهبری سال‌هاست محور شعار سال را موضوع تولید و اقتصاد قرار داده و همواره بر این اصل تاکید دارند که تنها راه نجات این کشور در ابعاد اقتصادی توجه و تمرکز در حوزه تولید و افزایش روزافزون بهره‌وری در این بخش است تا ما بتوانیم اهداف اقتصادی به ویژه بهبود شاخص‌های تولید ناخالص و ارزش افزوده بالاتر را در نظام اقتصادی شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: در استان اردبیل فرصت‌های خوبی برای جذب مشارکت مردم در حوزه‌های اقتصادی و جهش تولید وجود دارد که با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان به اهداف کمی و کیفی مورد نظر دست یافت.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

استاندار اردبیل: برنامه‌های پیشگیرانه در مبارزه با مواد مخدر تقویت شود

به گزارش ایرنا از استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ