چهار هزار میلیارد ریال سهم واحدهای دانش بنیان‌ از قراردادهای شرکت نفت و گاز گچساران

به گزارش ایرنا مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انعقاد قرارداد و تفاهمنامه‌ با شرکت‌های داخلی اظهار کرد: این شرکت‌ها در عرصه حفاظت الکترونیک، فشارسنج، تولید فلنج و اتصالات، شیر ایمنی سطحی چاه‌ها، اتصالات عایق، تجهیزات ابزار دقیق و ادوات برقی فعال هستند که همکاری با این شرکت‌ها بخشی از چالش‌های صنعت نفت در محدوده عملیاتی شرکت گچساران را کاهش می دهد.

علی‌اکبر حافظی‌نیا با اشاره به تفاهم‌نامه‌های انجام شده و نیز اهمیت جایگاه شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع نیاز صنعت نفت به محصولات خارجی گفت: شش قرارداد امضا شده از مجموع هفت قرارداد، با شرکت‌های دانش بنیان بوده است.

وی پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان را یکی از بسترهای مناسب رفع چالش ها در تامین و ساخت تجهیزات نفتی عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران افزود: در این راستا کارشناسان مجرب این شرکت با حضور در این نمایشگاه نسبت به شناسایی نیازمندی‌ها و رایزنی با شرکت‌ها اقدام کرده و گامی مهم در راستای کاهش چالش‌ها و برخی مشکلات فنی عرصه تولید صیانتی نفت برداشته‌اند.

براساس این گزارش گچساران یکی از بزرگترین حوزه های نفتی جنوب غربی ایران است این منطقه بعد از مسجد سلیمان و هفتکل در سال ۱۳۰۷ با کشف نفت به سومین میدان نفتی کشور تبدیل شد.

این شرکت ۱۰ واحد بهره برداری، پنج کارخانه نمک‌زدایی در مدار، ۲ کارخانه نمک‌زدایی در دست اقدام، ۱۱ ایستگاه فشار و تزریق گاز، سه مجتمع بزرگ پالایشگاهی گاز و گازمایع، سیستم گاز آغار و دالان مشتمل بر ۱۲ دستگاه شیرگاه و لخته گیر مایع و چندین واحد آزمایشگاه شیمیایی، ۶ واحد آبرسان، حدود ۱۱۰ تفکیک گر سرچاهی و بوستری، سه ایستگاه برق فشار قوی و بیش از ۶۷۰۰ کیلومتر خطوط لوله از قطر چهار تا ۵۲ اینچ در اختیار دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

هیات تجاری اتاق بازرگانی ایران عازم دوشنبه شد

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اتاق بازرگانی، همزمان با سفر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ