معاون استاندار چهارمحال و بختیاری: مردم رکن اصلی وفاق هستند

به گزارش ایرنا، عبدالعلی ارژنگ روز جمعه در آیین معارفه سرپرست فرمانداری سامان افزود: هرچند مردم تا به امروز در عمل ثابت کرده‌اند که باید ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند اما باید برای حفظ این سرمایه اجتماعی تلاش کرد.

وی یکی دیگر از ارکان وفاق را وفاق بین مجموعه حاکمیت و استفاده از ظرفیت نخبگان و دیدگاه‌های و نظرات آنها در جامعه عنوان کرد که در سطح ملی با محوریت رییس جمهور رقم خورده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش روز به روز دشمنی‌های بدخواهان نظام جمهوری اسلامی گفت: امروز مهمترین هدف دشمن ضربه زدن به ۲ رکن اساسی این نظام شامل رهبر معظم انقلاب و مردم است که در چنین شرایطی نباید از ظرفیت مردم به عنوان سرمایه اجتماعی غافل شد.

وی اضافه کرد: دشمن در شرایط کنونی در تلاش است با سه رویکرد دشمن هراسی، تفرقه‌افکنی و ایجاد فضای یاس و ناامیدی بین مردم و حاکمیت جدایی ایجاد کند به همین دلیل است که وظیفه دولتمردان در شرایط کنونی و در راستای تقابل با این هجمه‌ها استفاده از همه ظرفیت‌ها است.

ارژنگ مهمترین رخداد سیاسی سالجاری را انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری پس از شهادت شهید آیت الله رییسی عنوان کرد و افزود: در چنین فضایی با وجود تلاش دشمن برای حضور نیافتن مردم در پای صندوق‌های رای، اما مردم با هوشیاری هرچه تمام‌تر در صحنه حاضر شدند و به گفتمان وفاق دکتر پزشکیان رای دادند.

وی اضافه کرد: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب همه وظیفه دارند دولت را در تحقق برنامه‌های خود که همانا ایجاد رضایتمندی در مردم است کمک کنند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در این ارتباط وظیفه دولتمردان در سطوح استانی نیز عینیت بخشیدن به گفتمان وفاق در سطوح مختلف شهرستانی است.

وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان سامان جای کار بیشتری وجود دارد و باید در مدیریت جدید با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها قابلیت‌های موجود را به سرانجام رساند و کمی و کاستی‌ها را در کمترین حد ممکن نگه داشت.

ارژنگ با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی، هماهنگی، نظارت، ارزیابی در قالب ساختار اداری گفت: مسائل و مشکلات شهرستان سامان در مدیریت جدید باید با نگاه توسعه محور و همچنین برطرف کردن بسیاری از کمبودها و کاستی‌ها به نحوی پیگیری شود که که منتج به نتیجه شود.

وی با اشاره به طرح گردشگری شهرستان سامان که پس از ۲۰ سال همچنان بر زمین مانده است افزود: هماهنگی و تعامل سازنده با نهادهای اجرایی، استفاده از ظرفیت نخبگان و سازمان‌های مردم نهاد، شفافیت، پاسخگویی و برگزاری نشست‌های مردمی، توجه ویژه به تامین امنیت، شفافیت و سلامت اداری، مبارزه با فساد و نظارت عمومی، ارائه الگوی مدیریتی اخلاق مدار و روحیه جهادی، نگاه برنامه‌محور، نواورانه و کارآمد برای دستیابی به توسعه همه جانبه از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

ارژنگ همچنین بر ضرورت تغییرات مدیریتی و استفاده از مدیران توانمند، شایسته، پاکدست و همراه با برنامه‌های دولت، عینیت بخشیدن به شعار وفاق ملی، داشتن نگاه عدالت محور در مناطق شهری و روستایی، تعامل با فعالان سیاسی و اجتماعی و اجرای برنامه‌های دولت تاکید کرد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید براینکه فرصت خدمت امانتی است که در اختیار مسوولان قرار گرفته شده است افزود: همچنین بر ضرورت همراهی مردم، معتمدان و فعالان سیاسی با سرپرست جدید فرمانداری سامان و مشارکت مردم در امور مختلف تاکید کرد.

سامان در مسیر توسعه

فرماندار سابق شهرستان سامان با تاکید براینکه در خدمت به مردم خود را وامدار جناح، حزب و گروه سیاسی خاصی ندانستم گفت: تلاش شد در مدت ماموریت خود به بهترین صورت در خدمت مردم باشم و از هی تلاشی در این مسیر دریغ نکرده‌ام.

عباس رحیمی با اشاره به خاکسپاری شهید گمنام در بخش زاینده رود و برگزاری همایش روز سامان افزود: جذب ۵۰۰ ملیارد ریال اعتباری برای تکمیل فرهنگسرای سامان، پیگیری و رصد طرح گردشگری سامان، پیگیری پل غیرهمسطح شهید رییسی و اجرای جاده‌های دسترسی، پیگیری و آغاز جاده بن به قوچان، رفع نقاط حادثه خیز از جمله پیچ یالانچی، جاده چلوان – سامان به کاهکش بعد از ۴۰ سا، ساماندهی ورزش با نشاط رفتینگ، ساماندهی و ایجاد چند پارک و مکان گردشگری، هتل، راه اندازی سایت مسکن روستایی، جاده‌سازی و تعریض جاده بین مزارع در برخی مناطق شهرستان، آماده‌سازی احداث مجتمع دام سنگین سامان در زمینی به مساحت ۵۸ هکتار، پیگیری و رفع مشکلات کشاورزی رحیم آباد و جعفرآباد شوراب صغیر، دشتی – سامان – گزستان و هوره از جمله اقدامات انجام شده در این شهرستان است.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری: مردم رکن اصلی وفاق هستند

وی با اشاره به آغاز عملیات پارک کوهستانی و اجرای طرح هادی در برخی روستاها، ساحل سازی در چلوان و آسفالت ریزی روستای مارکده گفت: توجه به زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان سامان به عنوان یک اولویت مطرح است.

رحیمی آغاز عملیات تصفیه‌خانه دهستان گرمدره، تکمیل چندین چمن مصنوعی، اجرای سالن چند منظوره ورزشی، تامین اعتبار ساخت منبع آب شوراب صغیر، تکمیل ۲ فاز اردوگاه فرهنگی چم‌عالی، ایجاد گلخانه در شوراب صغیر و هوره و شهرک تخصصی بادام را از دیگر اقدامات انجام شده در شهرستان سامان است.

کم کاری مسوولان بزرگترین تهدید است

امام جمعه سامان با بیان اینکه این مقام‌ها بهانه‌ای برای خدمت مردم است گفت: اگر مسوولان بتوانند گرهی از مردم باز کنند عبادتی در راه خدا است که موجب تقویت اعتماد مردم به نظام می‌شود.

حجت الاسلام سید احمد حسینی ادامه داد: امروز تهدید ملت ایران آمریکا و اسرائیل نیست بلکه بزرگترین تهدید ما که زمینه نارضایتی مردم را به وجود می آورد در حقیقت کم‌کاری مسوولان است.

امام جمعه سامان گفت: گردشگری مهمترین قابلیت این شهرستان است اما زیرساخت این ظرفیت در این شهرستان فراهم نیست به همین دلیل این ظرفیت امروز به عنوان یک دغدغه در این شهرستان مطرح است.

وی اضافه کرد: به لحاظ جمعیت شناوری که شهر سامان دارد مراکز بهداشت، نیروی انتظامی و مراکز خدماتی پاسخ‌گو نیست و مسوولان باید برای این شهرستان ۴۰ هزار نفری که در برخی زمان‌ها حتی به یک میلیون نفر می‌رسد چاره‌ای بیندیشند.

حسینی اظهار داشت: برخی از اداره‌های موجود در این شهرستان از نظر امکانات محدودیت زیادی دارند و حتی با این امکانات توان خدمات رسانی به همان ۴۰ هزار نفر جمعیت شهرستان سامان را نیز ندارند.

وی یادآور شد: برخی از محله‌های پرجمعیت سامان از داشتن یک مسجد و خانه عالم محروم هستند.

به سرانجام رسیدن ۶۴ پروژه نیمه تمام در سامان

سرپرست فرمانداری شهرستان سامان گفت: تکمیل و به سرانجام رساندن ۶۴ پروژه نیمه‌تمام در این شهرستان که بعضی از آنها ۲۰ سال از عمر آنها می‌گذرد را از مهمترین رویکردهای خود در این شهرستان عنوان کرد.

حجت الله ریاحی وجود برخی مشکلات در حرایم رودخانه و جاده، نبود تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی، ساماندهی جاده‌های شریانی، احیای باغ‌های سنتی و تعیین تکلیف باغ‌های گردشگری، نبود طرح جامع گردشگری، وجود برخی مشکلات زیرساختی و ساختمان فرسوده برخی از مدرسه‌ها را از جمله مشکلات شهرستان سامان معرفی کرد.

وی نبود زیرساخت مناسب ورزشی، استفاده بهینه از دانش بومی، تعیین تکلیف شهرک تخصصی بادام، ساماندهی مجتمع‌های دامداری، تلاش برای راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل، آسیب شناسی شهرک تخصصی صنعتی و نبود مجتمع توزیع میوه‌های سردسیری را از دیگر مشکلات شهرستان سامان عنوان کرد.

وی با تاکید بر ضرورت تهیه پیوست فرهنگی برای پروژه‌های شهرستان سامان اظهار داشت: امروز زمان آزمون و خطا گذشته است و هیچ‌گونه تسامح، سستی و سهل‌انگاری در کارها پذیرفته نیست.

ریاحی رویکرد دولت وفاق ملی را رویکردی علمی و خردمندانه در حکمرانی و بازگشت صادقانه به مردم عنوان کرد و گفت: ایجاد عدالت در همه ابعاد و عشق به مردم و حل مشکلات مهمترین گفتمان دولت وفاق ملی است.

فرمانده سپاه شهرستان سامان گفت: در کنار و همراه مردم بودن برای ایجاد امنیت برای مردم از مهمترین رویکردهای فرمانداری این شهرستان طی یک سال گذشته بوده است.

سرهنگ شیروان اسدی افزود: طی یک‌سال گذشته بیش از ۴۰ نشست شورای تامین در شهرستان سامان برگزار شد و تلاش شد حقوق مردم در چارچوب قانون محقق شود.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری: مردم رکن اصلی وفاق هستند

وی با بیان اینکه شورای تامین شهرستان سامان چند بعدی بود ادامه داد: در این مدت تلاش شد با همگرایی تلاش شد کارهای فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی در شهرستان سامان انجام شود و همواره مدیران به صورت میدانی عمل می‌کردند.

در این آیین حجت الله ریاحی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان سامان معرفی و از خدمات عباس رحیمی تقدیر شد.

شهرستان گردشگری سامان در ۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

رانندگان در گردنه‌های چهارمحال و بختیاری از زنجیرچرخ استفاده کنند

امین قوامی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: دوربین‌های نظارت تصویری، بارش برف …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ