انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

به گزارش ایرنا، بهره گیری از نیروهای جوان، بومی گزینی، انتصاب بانوان در مدیریت ها از وعده های انتخاباتی مسعود پزشکیان بود که این روزها در خراسان‌شمالی این وعده ها جامه عمل به خود پوشیده است.

حدود سه ماه از زمان معرفی بهمن نوری به عنوان استاندار خراسان شمالی می گذرد؛ تکلیف سه معاونت استانداری، چهار اداره کل و سه سرپرست فرمانداری مشخص شده است که نگاهی به رزومه آنها نشان می‌دهد همه آنها از دل همین استان و از بدنه همان مجموعه اجرایی انتخاب شدند.

فارغ از بومی گزینی، جوان گرایی و سپردن مسوولیت به بانوان نیز از نگاه دولت وفاق ملی در استان دور نمانده است به گونه ای که نمایندگی عالی دولت در شهرستان مانه به «علی مقیمی» ۳۴ ساله سپرده شد و ۲ نفر از بانوان توانمند استان نیز به عنوان سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری انتخاب شدند.

تاکنون سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، سرپرست فرمانداری شیروان، سرپرست فرمانداری مانه، سرپرست فرمانداری سملقان، سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، مدیرکل حفاظت محیط زیست و سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی منصوب شدند.

استاندار خراسان شمالی با توجه به سال‌ها تجربه در وزارت کشور در انتخاب مدیران بومی و جوان دست به انتخاب زده است تا موجب تحول و روحیه تازه در سازمان‌ و امید در جامعه شود.

پیش از بررسی سوابق افراد منصوب شده بد نیست با مزایای انتصابات جوان گرایی، بومی گزینی و سپردن مسوولیت به بانوان که دولت وفاق ملی برای این اصول تاکید دارد، آشنا شویم.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

مزایای بومی گزینی، جوان گرایی و انتصاب بانوان چیست؟

جوان گرایی

جوانان به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد و متمایز از پویایی بیشتری نسبت به دیگر اعضای سازمان برخوردارند به گونه ای که انرژی بیشتری برای انجام وظایف خود دارند.

آنها به عنوان یک مدیر، اشتیاق بالاتری به انجام وظایف کاری خود دارند، چون در پی آن هستند که توانایی‌های خود را بروز دهند و خود را در سازمان مطرح کنند.

جوانان با فناوری‌ها و دانش روز آشنایی بیشتری دارند و از آنجا عصر حاضر، عصر فناوری است افرادی که بتوانند از فناوری‌های روز استفاده کنند اثربخشی بالاتری دارند.

همچنین جوانان به دنبال نوآوری و سرشار از ایده‌های نو هستند، آنها حس همکاری و مشارکت بیشتری نسبت به افراد دیگر در سازمان‌ها دارند و مدیران جوان سبک مدیریتی مشارکتی را برای انجام امور ترجیح می‌دهند.

بومی گزینی

تجربه نشان داده است که مدیران بومی تعصب و تلاش بیشتری در موطن خود به کار می‌گیرند و آورده‌های بیشتری برای استان خود دارند، چرا که خود را پاسخگوی مردم به ویژه خانواده خود می‌دانند.

شناخت کافی از ظرفیت های موجود ، توانایی برقراری ارتباط موثر، اشراف بر مشکلات محلی و مسایل فرهنگی و اجتماعی، احساس تعلق و وابستگی و پاسخگویی بیشتر از مزایای بارز مدیر بومی است.

بی تردید انتخاب مدیران بومی توانمند کمک شایانی به توسعه استانی در ابعاد مختلف آن خواهد کرد.

انتصاب بانوان

بانوان به عنوان نیمی از جامعه نقشی بسیار مهمی در جنبه‌های مختلف زندگی فردی و اجتماعی دارند به گونه ای که امروزه بانوان تحصیل‌کرده و توانمند در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرین بوده اند و همین امر نیز از نگاه دولت وفاق ملی دور نمانده است.

بانوان به باور کارشناسان به گوش دادن و دقت به نکات ظریف تمایل بیشتری دارند و سخت‌کوش‌ هستند تا جایی که در مدت زمان کوتاهی می‌توانند کارهای زیادی انجام دهند.

همچنین آنها در سمت‌های مدیریتی صبر بیشتری دارند و در مواجهه با اتفاقات عصبی‌کننده در سازمان بسیار صبور هستند در حالی که مردان در انجام این کار در تیم چندان عالی نیستند، اما زنان معمولا صبر بیشتری در مواجهه با چنین موقعیت‌هایی دارند.

انتصابات دولت وفاق ملی در خراسان‌شمالی

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی به «محمودرضا معموری» سپرده شد، نیروی بومی و جوان از بدنه وزارت کشور است که مسوولیت های گوناگونی از بخشداری گرفته تا فرمانداری و استانداری برعهده داشته است.

معموری کارشناس اقتصاد دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌شمالی، رییس گروه هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی، معاون برنامه ریزی فرمانداری بجنورد، معاون سیاسی فرمانداری بجنورد، سرپرست فرمانداری بجنورد و فرماندار مانه و سملقان را در کارنامه دارد.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری

طاهر رستمی نیز هفته گذشته مسوولیت سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی را برعهده گرفت، فردی که پیش از این مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری بود و همانند معموری از بدنه وزارت کشور برای این مسوولیت انتخاب شد.

فرماندار شهرستان اسفراین، بخشدار مرکزی مشهد مقدس، سرپرست دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی، معاون مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، بخشدار جلگه شوقان و بخشدار مرکزی جاجرم از سوابق اجرایی طاهر رستمی است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی در دولت چهاردهم نیز به «سیدمجتبی علوی مقدم» دیگر نیروی بومی این استان سپرده شد.

علوی مقدم نیز از نیروهای با تجربه وزارت کشور است که هم در بخش های مختلف اجرایی استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی مسوولیت داشته و هم در قامت شهردار نیز ظاهر شده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، مشاور امور مجلس توانیر، معاون عمران و بهسازی معاون وزیر راه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی، مدیرعامل شهر جدید گلبهار، شهردار بجنورد، مدیرکل دفتر شهری خراسان رضوی، مدیر مسکن سازمان مسکن وشهرسازی استانداری خراسان رضوی، مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی و رییس دفتر مناطق محروم خراسان بزرگ از سوابق علوی مقدم است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست فرمانداری مانه

جوان ترین انتصاب دولت وفاق ملی تاکنون در خراسان شمالی مربوط به فرمانداری شهرستان تازه تاسیس مانه است.

منطقه ای که به عنوان دهمین شهرستان خراسان شمالی تیرماه ۱۴۰۲ در هیات دولت مصوب شد و «علی مقیمی» بعد از «منوچهر یوسفی» به عنوان دومین فرماندار این شهرستان تازه تاسیس منصوب شد.

۳۴ سال بیشتر از بهار عمر مقیمی نمی گذرد اما تمامی مراتب اداری را طی کرده به گونه ای که از کارشناسی بخشداری رازوجرگلان فعالیت خود را آغاز کرده و آخرین مسوولیت او پیش از سرپرست فرمانداری مانه، معاونت فرمانداری این شهرستان بود.

بخشدار مرکزی شهرستان رازوجرگلان، بخشدار مرکزی گرمه و معاون فرماندار شهرستان مانه از سوابق اجرایی علی مقیمی است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست فرمانداری شیروان

نمایندگی عالی دولت در دومین شهرستان بزرگ خراسان شمالی نیز به «مهدی کرامتی» از دیگر نیروهای جوان و بومی سپرده شد.

کرامتی نیز همانند دیگر انتصابات از بدنه وزارت کشور به سمت سرپرستی فرمانداری انتخاب شده است.

وی به عنوان یکی از مدیران متخصص در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی شناخته می‌شود و تخصص وی در مدیریت منابع انسانی و توسعه پایدار می‌تواند به ارتقای وضعیت اجتماعی و اقتصادی شیروان کمک کند.

فرمانداری شهرستان اسفراین و مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان‌شمالی از سوابق اجرایی مهدی کرامتی است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست فرمانداری سملقان

«اسماعیل مکرمی» دومین فرماندار منصوب شده خراسان‌شمالی در دولت وفاق ملی است که مسوولیت اجرایی قطب کشاورزی استان به او سپرده شد.

مکرمی نیز از نیروهای بومی و با تجربه خراسان شمالی است که بخشدار مرکزی مانه و سملقان، مشاور استاندار، معاون فرماندار و سرپرستی فرمانداری شهرستان گرمه را در کارنامه اجرایی خود دارد.

شهرستان سملقان در غرب بجنورد واقع شده است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری

«ملیحه یغمایی» از دیگر نیروهایی است که با هدف بهره گیری از ظرفیت بانوان در امور فرهنگی و اجتماعی، سکان دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی به او سپرده شد.

یغمایی دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبایی تهران در رشته مددکاری اجتماعی است و در دولت دوازدهم مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی بود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان خراسان شمالی، مشاور مدیرکل سازمان بهزیستی استان در امور بانوان، معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان و مشاور مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان شمالی در امور جوانان بخشی از سوابق ملیحه یغمایی است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری

«مهردخت قوپرانلو» دومین بانوی خراسان‌شمالی است که در دولت وفاق ملی مسوولیت گرفت.

قوپرانلو نیز از نیروهای بومی خراسان شمالی در وزارت کشور است که در دولت دوازدهم نیز مسوولیت دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان شمالی را بر عهده داشت.

وی از نیروهای با تجربه استانداری خراسان شمالی است که در کارنامه اجرایی خود مدیرکل بانوان و امور خانواده را نیز دارد.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان‌شمالی

رضا شکاریان جزو سه مدیرکل محیط زیست است که در دولت چهاردهم در این مسوولیت ابقا شد.

وی از نیروهای باتجربه و توانمند محیط زیست خراسان شمالی است که سال ۱۴۰۰ سرپرستی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی قبول کرد و بعد از پنج ماه با حکم رییس سازمان حفاظت محیط زیست وقت در حکمی به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان منصوب شد.

شکاریان از مدیرانی است که در جشنواره شهید رجایی عنوان مدیر موفق را کسب کرده است.

وی سال ها معاونت محیط زیست خراسان شمالی خراسان شمالی نیز بر عهده داشته است.

انتصابات خراسان‌شمالی روی ریل وفاق؛ از جوانگرایی تا بومی‌گزینی

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌شمالی

سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌شمالی از دیگر ادارات کلی است که ۲۴ دی ماه با موافقت استاندار خراسان شمالی، «محمد کرمیانفر» از نیروهای بومی خراسان شمالی سرپرست آن شد.

پیش از این «حسین حاجی بگلو» به مدت چهار سال رییس سازمان صمت خراسان شمالی بود.

کرمیانفر از نیروهای با تجربه و توانمند سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌شمالی است که سال ها معاون بازرسی این سازمان بود.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان واقع در شمال شرق کشور است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ثبت ۲۵ هزار درخواست مردمی سفر رییس‌جمهور به خراسان‌شمالی

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، سید جواد محجوب روز جمعه اظهارکرد: …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ