رئوف موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: آثار ارسال شده از استان اردبیل به تفکیک شامل ۸۲ اثر مربوط به هدیه فرهنگی، ۲۵ اثر در حوزه عروسکسازی و ۶ اثر مربوط به تولید نوشتافزار است ، به طور کلی ۲۰ درصد آثار و محصولات فرهنگی استان اردبیل به مرحله نهایی جشنواره ملی راه یافته است.
وی افزود: آثار و محصولات راه یافته به بخش نهایی جشنواره ملی دارای ویژگیهای خلاقیت، نوآوری و ابتکار، محتوای اسلامی – ایرانی، تکنیک و فنون قابل توجه، کیفیت و مرغوبیت، قابلیت تولید انبوه و رقابتپذیری با کالاهای مشابه است.
وی داوران جشنواره جایزه فیروزه در استان اردبیل را رئوف موسوی سرداور جشنواره، رحمان مجرد، حسین آزاد و زهرا اصلانی (بخش هدایای فرهنگی) ، بهرام بابایی، کریم عظیمی و داور نجفی (بخش عروسک )، کیوان باقلاچی، داریوش علومی و طاهر یعقوبی (بخش نوشتافزار) و زهرا برمکی، سیمین محمدی و سارا نائبی (بخش اسباب بازی) اعلام کرد.
معاون امور فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: تولید آثار و کالاهای فرهنگی از مهمترین شاخصهای فرهنگ و تاریخ هر جامعه است و ارزشهای معنوی و زیباشناختی را می تواند به سهولت به مردم جامعه القا کند و سرمایهگذاری بر تولید آثار مذکور، راهی مطمئن برای حفظ و تقویت فرهنگ و هویت جامعه محسوب میشود.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده و گروهها و انجمنهای هنری، فرهنگی و ادبی در مرکز و شهرستانهای آن زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت میکنند.
منبع