۸۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در سفر رییس جمهور به خوزستان آماده بهره برداری است


به گزارش ایرنا، محمود اکبری‌فضلی شنبه شب در ویژه برنامه خوزستان همدل از شبکه استانی خوزستان با اشاره به برنامه‌های این مجموعه در سفر رییس جمهور به خوزستان، اظهار کرد: از ابتدا فلسفه وجودی بنیاد مسکن، خدمت به اقشار نیازمند و تامین مسکن محرومان در نظر گرفته شد.

وی افزود: در سال‌های متمادی رسیدگی به حوزه روستاها به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی محول شد که ما نیز از چهار هزار روستای دارای سکنه خوزستان، مسئولیت رسیدگی به ۲ هزار و ۲۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار را عهده‌دار شدیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان ادامه داد: حوزه خدماتی بنیاد مسکن در واقع روستاها روستای بالای ۲۰ خانوار است که ما امروز مفتخر هستیم که همه این روستاها دارای طرح هادی هستند.

وی بیان کرد: طرح هادی در واقع توسعه کالبدی یک روستا است؛ یعنی هر روستایی که شکل گرفته و توسعه پیدا می کند، کاربری ها و جان‌مایه‌هایی که در آن انجام می شود، توسط طرح هادی بنیاد مسکن تثبیت می شود.

اکبری فضلی تصریح کرد: در طرح هادی روستاها شامل کارگاه آموزشی، فضای سبز مسکونی، مذهبی و ورزشی در محدوده و طرح های پیش‌بین شده‌ای، جانمایی می شوند و زمانی که طرح هادی برای یک روستا مصوب شد،بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تسهیلاتی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد که امسال به همت دولت چهارم این مبلغ به ۴۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۲۰ ساله و سود زیر پنج درصد رسید.

وی افزود: بخشی از فعالیت های ما از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی نفت تامین می شود که بیشتر در ۶ شهر در استان از جمله شادگان، دشت آزادگان، هویزه این اعتبارات هزینه می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان گفت: اکنون با همکاری شهرداری ها اقدامات خوبی انجام شده که بیشتر در حوزه جدول و معابر، زیرسازی و آسفالت است؛ بنیاد مسکن در بحث بهسازی معابر، فرهنگ و بهسازی محیط روستایی را در نظر می گیرد.

وی اظهار کرد: همچنین در حوزه اشتغال نیز در روستاها طرح جدیدی به‌نام طرح منظومه های روستایی آغاز شده که اکنون برای اجرای این طرح در شهرستان های آبادان، خرمشهر، مسجدسلیمان و سوسنگرد مشاور انتخاب شده است.

اکبری فضلی بیان کرد: منظومه روستایی با محوریت تولید شغل های خانگی در سطح روستا است و عملیات اجرایی با سازمان مدیریت برنامه ریزی استان انجام می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲ هزار و ۲۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که طی ۲ سال اخیر در یک هزار و ۷۰۰ روستا عملیات بهسازی انجام شده است؛ اعتبارات در سطح استان محدود است در حالی که روستاها دائم در حال توسعه هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان گفت: اکنون در سطح روستاها حدود ۶۳ درصد برخورداری وجود دارد و در دو سال و نیم گذشته بالای هفت میلیون مترمربع آسفالت در سطح روستا انجام شده است.

وی یادآور شد: اندیکا یکی از مناطقی است که به صورت مستمر برای خدمت‌رسانی در برنامه های ما قرار دارد و طرح هادی به صورت متوسط هر ماه ۲ روستا در این منطقه اجرایی می شود.

اکبری فضلی گفت: بنیاد مسکن بر اساس رسالت ذاتی خود بعد از سوانح،حوادث و بلایای طبیعی وارد این میدان می شود و در شهرستان اندیکا نیز پس از زلزله مهرماه و خسارت به یک هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی، حدود یک هزار واحد احداث کرده و به اهالی تحویل داده شد و باتوجه به مقام سازی های صورت گرفته امید می رود دیگر شاهد آسیب جدی به منازل درپی بلایای طبیعی نباشیم.

وی بیان کرد: همچنین در شهر گلگیر حدود ۵۷ واحد مسکونی در حال احداث بوده و به زودی تکمیل و به مردم تحویل می شود، در شهر مسجدسلیمان نیز پس از زلزله سال ۹۸ حدود ۱۰ هزار واحد فرسوده برای بهسازی و مقام سازی شناسایی و در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان گفت: اکنون نیز در شهرک امام رضا(ع) مسجد سلیمان ساخت ۹۰۷ واحد مسکونی و تکمیل ۴۰۰ واحد شهری در هیات دولت مصوب شد که به زودی کار تکمیل این واحدها انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: حدود ۲۱۶ هزار واحد مسکونی نیازمند به مقاوم‌سازی در استان خوزستان وجود داشت که از سال ۸۴ طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی آغاز شده و تاکنون حدود ۱۰۰ هزار واحد مقاوم سازی شده است.

اکبری فضلی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز ارائه تسهیلات مسکن روستایی با شرایط مناسبی انجام می شود و هیچ محدودیتی در نحوه ساخت وجود ندارد؛ در سال گذشته ۱۷ هزار سهمیه برای استان خوزستان دریافت که حدود ۱۵ هزار نفر به بانک عامل معرفی شده و ۱۳ هزار عقد قرارداد با بانک انجام شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مجمع تشخیص با لایحه دولت در تعرفه واردات خودرو و تسهیلات فرزندآوری موافقت کرد

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محسن زنگنه در توضیح جلسه روز دوشنبه هشتم بهمن ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ