«یاسین توکلی» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بهسازی ۱۳ کیلومتر راه روستایی با ۳۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری از جمله همین طرحهای عمرانی و خدماتی است.
وی اضافه کرد: در حوزه خدمات بهداشتی، رادیولوژی دیجیتال شهر «قره آغاج» با ۳۵ میلیارد ریال هزینه، بازسازی خدمات جامع سلامت روستای «ذاکر کندی» با ۳۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری و بازسازی ستاد شبکه بهداشت شهرستان با ۲۰ میلیارد ریال هزینه هم جزو طرحهای آماده افتتاح به شمار میرود.
فرماندار چاراویماق ادامه داد: در حوزه مخابرات و فناوری اطلاعات هم طرحهای توسعه ارتباطات سیار و ADSL روستایی و ارتقای تکنولوژی با ۵۳۰ میلیارد ریال هزینه جزو طرحهای افتتاحی این شهرستان در دهه مبارک فجر است.
«توکلی» به افتتاح طرحهای مسکن مددجویی طی دهه فجر هم اشاره، و بیان کرد: ۲۲ باب مسکن با ۷۵ میلیارد ریال سرمایهگذاری برای مددجویان بهزیستی و ۱۴ باب مسکن با ۵۰ میلیارد ریال هزینه برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز آماده افتتاح است.
به گفته وی از دیگر طرحهای آماده افتتاح این شهرستان در دهه فجر میتوان در حوزه ورزش و جوانان به چهار باب زمین چمن مصنوعی با ۱۲۰ میلیارد ریال، در حوزه گازرسانی افتتاح طرحهای گازرسانی به پنج روستا با ۱۱۰ میلیارد ریال و طرح هادی ۲ روستا با ۲۵ میلیارد ریال سرمایهگذاری اشاره کرد.
کلنگزنی چندین طرح موثر در دهه فجر
فرماندار چاراویماق بیان کرد: همزمان با دهه فجر امسال چندین طرح موثر نیز در این شهرستان کلنگزنی میشود که از جمله آنها میتوان به چندین مدرسه خیرساز با ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری اشاره کرد.
به گفته «توکلی» کلنگزنی ۲ طرح در حوزه ورزش و جوانان با ۵۰۰ میلیارد ریال و ساختمان مجتمع اداری هلال احمر با ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایههای هم از دیگر طرحهایی است که در دهه فجر امسال کلنگزنی میشود.
وی همچنین تخفیف ۴۰ درصدی عوارض شهرداری را فرصت مناسبی برای احیاء و ساخت و ساز در این شهر دانست و از اهالی متقاضی ساخت و ساز خواست تا به میمنت دهه فجر نسبت به اخذ پروانه اقدام کنند.
به گزارش ایرنا چاراویماق در شمالغرب فلات ایران و جنوب استان آذربایجانشرقی قرار دارد؛ این شهرستان از شرق با شهرستان میانه، از شمال با شهرستان هشترود، از غرب با مراغه و از جنوب با برخی شهرستانهای استانهای آذربایجانغربی و زنجان همجوار است.
موقعیت خاص جغرافیایی و مکانی شهرستان به لحاظ همسایگی با استانهای آذربایجانغربی و زنجان و قرارگرفتن در مجاورت آزادراه تبریز ـ تهران و نیز عبور جادی میانه ـ میاندوآب، این منطقه را در آینده نزدیک به چهار راه ارتباطی میان استانهای آذربایجانشرقی و آذربایجانغربی، زنجان، کردستان و استانهای شمالی تبدیل میکند.
مساحت شهرستان چاراویماق حدود سه هزار و ۲۰۸ کیلومتر مربع بوده که ۷.۰۵ درصد از کل مساحت آذربایجانشرقی را به خود اختصاص داده است و از این حیث در رده سوم و از لحاظ جمعیت در رده بیستم استان قرار دارد.
شهر قرهآغاج طی سال ۱۳۸۰ از شهرستان هشترود جداسازی، و به عنوان مرکز شهرستان چاراویماق معرفی شد؛ این شهرستان اکنون دارای ۲ بخش مرکزی و شادیان، یک نقطه شهری به نام قرهآغاج و ۶ دهستان است.
چاراویماق طبق آخرین سرشماری دارای ۲۱۱ روستای دارای سکنه است اما به خاطر مهاجرت معکوس، تعداد روستاهای دارای سکنه به ۲۲۳ روستا افزایش یافته است و تعدادی از اهالی روستاهای خالی از سکنه درخواست احیای روستا و بازگشت به روستای خود را دارند.
منبع