رییس ستاد امر به معروف: با فیلترینگ مخالفیم


به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری آکردی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ما از دولت حمایت می کنیم و یار و کمک دولت هستیم، البته جایی فساد ببینیم برخورد می کنیم.

وی اظهارداشت: ما در حمایت از آمران به معروف جدی هستیم و از آمران به معروف اعم از تذکر لسانی یا گزارش تخلف و فساد در دستگاه ها حمایت می‌کنیم.

به گفته وی در طول یکسال اخیر شعب ویژه حمایت از آمران به معروف در همه استان های کشور راه اندازی شده است و پرونده های قبلی نیز بازنگری می شوند.

تصویب سیاست های جامع امر به معروف

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: سیاست های جامع امر به معروف تصویب و به مجمع تشخیص فرستاده شده است‌ که در صورت تصویب، سهم دستگاه ها برای امر به معروف باید مشخص شود.

حجت‌الاسلام طاهری گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر ۲۱ بهمن ١٣۵٧ از طرف امام راحل دستور تاسیس گرفت و ۲۲ بهمن همان سال تشکیل شد، اما تا سال ۱۳۷۲ تعطیل بود که در این سال با دستور رهبر معظم انقلاب این ستاد با هدف نظارت بر بعد دینی دستگاه ها آغاز به کار کرد.

کمبود بودجه ستاد امر به معروف

وی با اشاره به کمبود بودجه برای فعالیت های این ستاد تصریح کرد: بودجه امسال ستاد امر به معروف برای ۳۱ استان و ۴۶۰ شهر کشور پنج هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است که کافی نیست و در بسیاری از شهرستان ها نیرو نداریم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: ترویج، نظارت بر فریضتین، حمایت از آمران و بحث عفاف و حجاب جزو وظایف اصلی و قانونی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.

وی اظهار کرد: در بحث ترویج امر به معروف و آموزش آمران گروه پایه آمران به معروف را راه انداختیم و مباحث دینی، حقوق و بحث های جامعه شناختی و روانشناختی را آموزش می دهیم که ۴۰ گروه پایه آمران در یکسال اخیر تشکیل شده است.

حجت الاسلام طاهری افزود: آموزش هایی برای اصناف و تشکل ها انجام شده و به حوزه هنرمندان ورود کردیم؛ در جشنواره فجر حضور داشتیم و سریال و برنامه کودک را در جهت ترویج امر به معروف انجام داده و بازی رایانه ای نیز با هدف فرهنگ سازی در دست تولید است.

وی تصریح کرد: برای ترویج نخبگانی امر به معروف، کرسی های آزاد اندیشی و نشست ها و همایش های علمی را در دانشگاه ها پیگیری کردیم و از مهر ماه سال قبل ۱۴۰ نشست علمی و کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه‌های کشور برگزار شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: در بحث نظارت ستاد، شورای امر به معروف در دستگاه ها را انداختیم و تشکل های مردمی را راه اندازی کردیم ؛ همچنین نقشه راهبردی آموزش کشور در حوزه امر به معروف نیز در ستاد تهیه شده است.

وی بیان کرد: هفت کارگروه در ستاد امر به معروف راه اندازی شده است، به طور مثال در کارگروه بانک و بیمه، سه مساله سود مرکب و جریمه دیرکرد به عنوان منکر و وام قرض‌الحسنه به عنوان معروف در حال بررسی است.

حجت‌الاسلام طاهری با اشاره به اینکه تشکل های مردمی را در حوزه امر به‌ معروف نظام مند کردیم افزود: بحث های دریافت مجوز فعالیت قانونی و آموزش آنها در حال پیگیری است و ثبت در سامانه برای فعالیت قانونی را نیز انجام می دهیم.

وی تاکید کرد: ۱۰ حوزه فعالیت امر به معروف داریم و تشکل های مردمی باید به ما برنامه بدهند تا بر اساس آن حرکت کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: ما کار ایجابی کردیم و کار سلبی انجام نداده ایم، فساد در برخی جاها مافیا دارد، به طور مثال در پرونده هفت تپه ستاد امر به معروف کارها را پیگیری کرد، البته میارزه با فساد زمانبر است.

وی خاطر نشان کرد: قانون گرایی، تعامل با دستگاه ها و انجام منویات رهبری جزو راهبردهای ما است و ستاد امر به معروف به عنوان بازوی نیروی انتظامی و بسیج وارد میدان می شود.

این مسئول گفت: بسیاری از اخبار را از مردم می‌گیریم و قول می دهیم اخبار مردمی را پیگیری کنیم و همه باید همدل و متحد باشیم.

حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه حدود ۱۲ نفر شهید امر به معروف در کشور داریم افزود: حکم شهادت، شهید ضیاءعلی که ۲ دهه قبل در حمایت از امر به معروف و نهی از منکر در کرمان به شهادت رسیده است در حال طی روال قانونی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

چگونه می‌توانیم درباره حقوق و جایگاه هنرمند صحبت کنیم؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست «خلأها و چالش‌های نظم صنفی» شامگاه یکشنبه- ۳۰ دی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ