۷۶ میلیارد ریال هزینه درمان به زوجین نابارور چهارمحال و بختیاری پرداخت شد


به گزارش ایرنا ، عباس کریمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۲ هزار و ۷۸۶ نفر با مشکل ناباروری در استان شناسایی شده است که از خدمات بیمه سلامت برخوردار شده‌اند.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از زوجین نابارور پوشش حمایتی و خدمات گسترده‌ای را از زمان تصویب و ابلاغ قانون ارائه داده است و امید می‌رود با حمایت‌های انجام شده نرخ رشد جمعیت در استان افزایشی شود.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بیشتر خدمات ارائه شده براساس آخرین دستورالعمل خرید راهبری خدمات به زوجین نابارور عبارت است از خدمات تخصصی کمک باروری نظیر IUI ،ICSI ، FET،IVF بدون اعمال محدودیت، لوازم و تجهیزات پزشکی، دارو و خدمات آزمایشگاهی مرتبط با خدمات ناباروری و نیز ۶۶ قلم دارو جهت درمان ناباروری با پوشش بیمه ای ۹۰ درصد است.

کریمی اضافه کرد: هچنین هفت قلم تصویربرداری، ۵۶ قلم آزمایش، ۲۹ قلم تجهیزات مرتبط با درمان ناباروری با پوشش بیمه ای ۹۰ درصد، تعرفه خدمات پرستاری جهت خدمات درمان ناباروری در مراکز ارائه دهنده خدمات ناباروری، درمان ناباروری در خدمات شخص ثالث (آماده‌سازی،تشخیصی،درمانی) مانند رحم اجاره‌ای و جنین اهدایی، خدمات انجماد و ذخیره‌سازی بافت تولید مثلی برای زوجین ناباروری که مبتلا به سرطان هستند نیز از دیگر خدماتی است که به زوجین نابارور ارائه می شود.

وی با بیان اینکه خدمات کمک باروری جهت زوجه نابارور تا ۵۰ سالگی انجام می‌شود، یادآور شد: پرداخت هزینه کمک باروری در قالب خسارت متفرقه به زوجینی که در مراکز غیر طرف قرارداد خدمت دریافت کرده‌اند، پیاده‌سازی کدهای خدمات آزمایشگاه، دارو، لوازم و تجهیزات پزشکی و تصویربرداری تخصصی ناباروری در سامانه‌های بیمه سلامت، آزمایش‌های ژنتیک برای افرادی که دچار سقط مکرر و شکست مکرر در لانه‌گزینی جنین شده و صاحب فرزند نشده‌اند نیز از جمله خدماتی است که توسط بیمه سلامت به زوجین نابارور ارائه می شود.

به گزارش ایرنا، مطابق با استانداردهای موجود باید به ازای هر ازدواج ۲.۱ زادآوری انجام شود تا حد جانشینی رعایت شود و جمعیت در تعادل، پویا و پایا باشد اما در برخی از استان‌های کشور از جمله چهارمحال و بختیاری نرخ باروری کمتر از این شاخص است و به‌دنبال آن باید تلاش‌ها برای افزایش باروری در این استان دوچندان شود.

بنابر آخرین گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، متوسط نرخ باوری در این استان ۱.۷۴ فرزند به ازای هر زن است و این شاخص در همه شهرستان‌ها در مقایسه با نرخ استاندارد آن(۲.۱) کمتر است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

فیلم | خبرهای خوش استاندار چهارمحال و بختیاری برای توسعه استان

شهرکرد-ایرنا- جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نشست‌های اختصاصی با وزرا در …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ