به گزارش خبرنگار ایکنا، در این نشست که به همت گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امروز سهشنبه دوم بهمن برگزار شد، عدالت پژوهان و صاحب نظران شاخصی در هم اندیشی حاضر و به ایراد سخن پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین احمد اولیایی، مدیر گروه مطالعات عدالت اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اهمیت هماندیشی عدالت پژوهان از تصویب رشته مطالعات عدالت اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.
وی با تأکید بر برگزاری جلسات بعدی هم اندیشی عدالت پژوهان گفت: پس از بیانات مقام معظم رهبری در دومین نشست راهبردی (اردیبهشت سال ۱۳۹۰) و تأکید معظم له بر تدوین رشته عدالت و همچنین نیاز شدید مجامع علمی حوزوی و دانشگاهی به این رشته، کارگروه عدالت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، این مهم را در دستور کار خود قرار دادند و پس از یک کار تیمی عدالت پژوهانه، رشته کارشناسی ارشد مطالعات عدالت اجتماعی به تصویب رسید.
عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: رشته مطالعات عدالت اجتماعی در ۳۲ واحد با سرفصلهایی از جمله؛ «نظریههای عدالت اسلامی»، «نظریههای عدالت غربی»، «چیستی عدالت»، «مفاهیم عدالت»، «مبانی عدالت»، «جنبشهای عدالت خواهی»، «سیاستهای رفاهی»، «جامعه شناسی طبقه»، و در سال تحصیلی جدید برای اولین بار در دانشگاه باقر العلوم(ع) اجرا خواهد شد.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: کارگروه عدالت در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دانشگاه باقر العلوم(ع) در صدد طراحی رشته عدالت در مقطع دکتری است.
اولیایی در باب چگونگی ورود به تحصیل در این رشته در سال ۱۴۰۴ در دانشگاه باقر العلوم(ع) گفت: داوطلبانی که در گروه علوم اجتماعی در آزمون سراسری ارشد آزمون دادهاند، میتوانند در انتخاب رشته، رشته عدالت را انتخاب کنند. همچنین طلاب کشور نیز میتوانند از مسیر آزمون اختصاصی ورودی دانشگاه باقر العلوم که به زودی اطلاع رسانی میشود این رشته را انتخاب کنند.
در ادامه این هماندیشی تنی چند از اساتید، صاحبنظران و چهرههای شاخصی علمی کشور پیرامون موضوع عدالت اجتماعی نکاتی ارائه کردند.
در پایان این هماندیشی از رشته مطالعات عدالت اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رونمایی شد.
انتهای پیام
منبع