مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر روشی نو برای درمان سرطان پروستات پایه‌گذاری کرد


به گزارش ایرنا، پرفسور مجید اسدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از سال ۱۳۹۵ این مرکز به‌عنوان یکی از پایه‌گذران روش درمانی سرطان پروستات با رادیو دارو در کشور است که در با استفاده از کار گروهی از متخصصان رشته‌های مربوطه، درمان با رادیو داروی بتازا را آغاز کرد.

وی اضافه کرد: در مجموع، این مرکز به‌عنوان یکی از مراکز جامع و پیشرو، هم‌اکنون از تمامی رادیو داروی مرتبط ممکن (۱۷۷Lu,۱۵۳Sm,۲۲۵Ac,۲۲۳Ra ) جهت درمان سرطان پروستات بهره می‌گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: بیماران با متاستازهای سرطان پروستات، بر اساس مثبت یا منفی بودن ضایعات در پت اسکن Ga-PSMA قبل از درمان، امکان بهره‌مندی از انواع رادیو داروها را دارند.

فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این ارتباط گفت: سرطان پروستات، یکی از شایع‌ترین انواع سرطان در مردان است که نیازمند دقت و توجه ویژه‌ای در مراحل تشخیص و درمان است.

دکتر سید جواد رکابپور اظهار داشت: در سال‌های اخیر، پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه تشخیص و درمان این سرطان در بوشهر به وقوع پیوسته که بهبود کیفیت درمان و نتایج آن را نیز به همراه داشته است.

وی تصریح کرد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بوشهر به‌عنوان پایه‌گذار پیشرفته‌ترین و مؤثرترین روش‌های درمان حال حاضر دنیا در سطح کشور در راستای درمان این بدخیمی، به‌کارگیری رادیو داروها را از چندین سال قبل آغاز کرده‌اند.

دکتر رکابپور افزود: در این مراکز، در نتیجه همکاری گروه‌های تخصصی چند رشته‌ای مرتبط ملی و بین‌المللی، بیماران این خدمات جامع و مؤثر را دریافت می‌کنند و در این زمینه بیمارانی از سراسر کشور و همچنین کشورهای دیگر از سال ۱۳۹۵ مراجعه و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شیوه‌های نوین درمانی و گسترش خدمات پزشکی در بوشهر پیام‌دهنده امیدی برای مبتلایان به سرطان پروستات پیشرفته است که در زمان حاضر با چالش‌های این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، این گام‌ها نه تنها به نجات جان بیماران کمک می‌کند بلکه کیفیت زندگی آنها را نیز ارتقا می‌بخشد.

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: مراکز پزشکی و درمانی در بوشهر از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مانند پت اسکن برای تشخیص زودهنگام این بیماری و تعیین نمونه‌برداری هدفمند بهره می‌برند.

دکتر فرشاد ظهرابی اظهار داشت: در بیماران سرطان پروستات نیز این روش‌های تشخیصی دقیق، برای تعیین میزان گسترش بیماری و بررسی پاسخ به درمان استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر روش‌های نوین تشخیصی، در بوشهر با هماهنگی‌های صورت گرفته، بیماران زیادی طی چندین سال خدمات درمانی با رادیو دارو دریافت کردند.

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به پایه‌گذاری این مراکز برای این موارد درمانی، نهادینه‌سازی این موارد با سختی‌های زیادی همراه بود که به‌تدریج با ریل‌گذاری صورت گرفته برخی مراکز دیگر کشور نیز هم‌اکنون در حال ارائه بعضی خدمات مزبور هستند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

معاون محیط زیست کشور: حکمرانی باید همراهی حداکثری مردم را در حفظ طبیعت به ارمغان آورد

به گزارش ایرنا، حمید ظهرابی روز چهارشنبه درنشست تخصصی-مشورتی معاونان محیط زیست طبیعی و تنوع …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ