به گزارش ایرنا، حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در این نشست با اشاره به اینکه در این حادثه ۱۵ درصد سالن تولید مس کاتدی به روش هیپ لیچینگ دچار آتشسوزی شده است، افزود: در سایه تلاش نیروهای آتشنشانی، تجهیزات گرانقیمت سالن سالم ماندهاند.
وی ادامه داد: این سالن پوشش بیمه تمام خطر داشت و تا پایان هفته آتی عملیات ارزیابی بیمه انجام میشود.
بهرام سرمست استاندار اذربایجان شرقی هم اعلام کرد: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع آتشسوزی، معاون عمرانی استانداری به محل حادثه اعزام شد تا بهصورت میدانی آن را مدیریت کند.
وی اضافه کرد: برای تسریع در مدیریت حادثه، بلافاصله دستورات لازم به فرماندار و شهرداری ورزقان و شهرستانهای همجوار برای مشارکت در اطفای حریق داده شد.
استاندار آذربایجان شرقی با ابراز خوشحالی از اینکه این حادثه تلفات جانی نداشت، تأکید کرد: باید تدابیر لازم برای پیشگیری از حوادث احتمالی آتی در مجتمع مس سونگون اتخاذ شود.
در جلسه بررسی حادثه آتشسوزی در سالن تولید طرح هیپ لیچینگ مجتمع معدن مس سونگون، مقرر شد برآورد خسارت و ارزیابی حادثه توسط شرکت بیمهگر و بازسازی سالن دراسرعوقت انجام شود.
به گزارش ایرنا، آتشسوزی عصر روز دوشنبه اول بهمن در یکی از واحدهای این مجتمع معدنی با تلاش آتشنشانان مجتمع و تیمهای اعزامی از شهرهای همجوار قبل از سرایت به واحدهای دیگر مهار شد.
ارائه گزارش دقیق درباره آتشسوزی و تشکیل جلسات کارشناسی مستمر به ریاست معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از دیگر مصوبات این جلسه بود.
در این جلسه همچنین مقرر شد گزارش پیشرفت بازسازی سالن تولید طرح هیپ لیچینگ مجتمع مس سونگون به طور مستمر به استحضار استاندار آذربایجان شرقی برسد.
همچنین مدیریت عامل شرکت صنایع ملی مس ایران در این جلسه متعهد شد به تعهدات شرکت از مصوبات ۲ دور سفر رئیسجمهور به آذربایجان شرقی عمل کند.
منبع