احمد لامعیگیو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای تاسیس دانشگاه، میزان بودجه ضعیف در نظر گرفته شده بود و هنوز هم در مقایسه با دانشگاههای هم سطح کمتر است.
وی ادامه داد: در سه سال اخیر همه تلاش ما بر این بوده تا بودجه دانشگاه بیرجند به دانشگاههای هم سطح برسد لذا در قالب سفرهای کاری به مرکز، بخش قابل توجهی از بودجه تخصیص و قولهای مساعدی برای حل مشکلات مالی و زیرساختی دانشگاه داده شده است.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: هفته جاری دیدارهایی با مدیران امور آموزشی سازمان برنامه و بودجه به منظور سرعت بخشیدن به تخصیص اعتبار سال جاری و پیگیری افزایش بودجه سال آینده برگزار شد.
وی اضافه کرد: مسئولان سازمان برنامه و بودجه در خصوص اختصاص اعتبار به ۲ طرح ملی دانشگاه شامل ساختمان دانشکده هنر و ساختمان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و تامین بودجه تجهیز و محوطه موافقت کردند.
لامعی افزود: همچنین تامین بودجه طرحهای با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی دانشگاه بیرجند نیز مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت و مقرر شد بودجه سال ۱۴۰۳ این طرحها به زودی به حساب دانشگاه بیرجند واریز شود.
وی تصریح کرد: افزایش بودجه ۱۴۰۴ به میزان ۷۵ درصد از دیگر درخواستها بود که توجه ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه را به همراه داشت و دستور بررسی و افزایش اعتبار را صادر کرد.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: در این دیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اهمیت توسعه و پیشرفت دانشگاهها، قول داد که تمام تلاش خود را برای افزایش بودجه و تخصیص اعتبارات لازم به کار گیرد.
وی تاکید کرد: این اقدام میتواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه بیرجند ایفا کند.
دانشگاه بیرجند به عنوان نگین آموزشی شرق کشور اکنون با داشتن ۱۴ دانشکده، ۱۲ هزار و ۱۲۴ دانشجو، ۳۵۲ عضو هیات علمی، ۴۸ گروه آموزشی و ۲۳۱ کد رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ردیف دانشگاههای سطح ۲ قرار دارد.
منبع