“محمد اسدیان ” شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار ایرنا کرد: در اجرای این طرح نظرات شهروندان نخبه و دانشگاهیان برای اجرای طرح های عمرانی ، فرهنگی و اجتماعی در شهرهای کشور لحاظ خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه اجرایی هر طرح ، قبل، حین و پس از اجرا نیازمند بررسی های کارشناسی است که افزون بر کارشناسان امور شهری ، نخبگان اجتماعی، علمی و فرهنگی به عنوان سرمایه های فکری شهر نیز در زمان مطالعه ، اجرا و پس از اجرای پروژه ها نظرات خود را اعلام خواهند داشت.
اسدیان گفت: به عنوان مثال اجرای یک تقاطع در شهر کرج نیازمند مطالعه فنی و عمرانی است که این اقدام توسط کارشناسان فنی حوزه شهری انجام می شود اما در کنار این کارشناسان نظرات اساتید دانشگاه ، نخبگان حوزه عمرانی و شهروندان لحاظ خواهد شد تا ضریب خطا در طرح های عمرانی کاهش یابد.
عضو شورای اسلامی کلانشهر کرج افزود: قرار است طرح راه اندازی پارلمان مجازی نخبگان شهری پس از بررسی در شورای عالی استان ها برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
وی تاکید کرد: افزایش مشارکت مردم در طرح های مختلف شهری از مزیت های این طرح پیشنهادی است ضمن آنکه شهروندان در فعالیت های شهری مشارکت فعال خواهند داشت .
اسدیان گفت : با راه اندازی پارلمان مجازی نخبگان شهری افزون بر اساتید دانشگاه ، سایر صاحبنظران شهری و شهروندان نیز می توانند نظرات خود را در خصوص پروژه های مختلف شهری بیان کنند.
وی افزود: البته در صورت تصویب این طرح در مجلس شورای اسلامی ،یک سامانه برای ارتباطات مردمی و دریافت نظرات آنها در شهرهای کشور تعریف خواهد شد تا شهروندان بتوانند به راحتی ایده های خود را مطرح کنند ضمن آنکه مدیریت شهری قبل از اجرای هر طرح ، موضوعات را از طریق این سامانه برای شهروندان اطلاع رسانی خواهد کرد.
عضو شورای شهر کرج با اشاره به بازدید ۲۶ دی ماه سال جاری اساتید دانشگاههای تهران و البرز از ۲ پروژه قطار شهری و آزاد راه شهید سلیمانی بیان کرد: این بازدید در راستای دریافت نظرات اساتید دانشگاه در خصوص ابعاد این پروژه ها بود که آثار خوبی داشت.
منبع