جلیل کوهپایهزاده روز جمعه در شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هیاتهای ورزش جانبازان و توانیابان در ۳۱ استان و ۳۰۰ شهرستان در کشور تشکیل شده است و در برنامه است که سال آینده ۴۰۰ هیات شهرستانی جدید در کشور فعال کنیم.
وی با اشاره به اهمیت اجرای قانون شورای انقلاب فرهنگی مصوب سال ۱۳۹۶ در سطح کشور گفت: این قانون به منظور حمایت از ورزش جانبازان و توانیابان به تصویب رسیده است که با اجرایی شدن این قانون حمایت بینبخشی، همچنین حمایت بخش خصوصی و دولتی، عمومی و غیردولتی توسعه می یابد.
به گفته وی، توسعه زیرساختها از جمله اماکن ورزشی خاص جانبازان و توانیابان، مناسبسازی اماکن ورزشی موجود برای استفاده این قشر و همچنین تامین تجهیزات لازم برای ورزش جانبازان و توانیابان از مهمترین برنامههای حمایتی از ورزشکاران این فدراسیون است.
وی گفت: هماکنون یکی از بزرگترین مشکلات توانیابان و جانبازان برای حضور در عرصه ورزش و اجتماع جابهجایی و رفت و آمد است که باید با همکاری بین بخشی و استفاده از ظرفیتهای مختلف به خصوص ظرفیت شهرداریها برای رفع این مشکل استفاده کرد.
رییس فدراسیون ورزش جانبازان و توانیابان گفت: تمرکز بیشتر برای ورزش بانوان و افراد واجد معلولیت ذهنی که کمتر مورد توجه قرار دارند در اولویت برنامههای این فدراسیون قرار گرفته است.
کوهپایهزاده افزود: توسعه تحرک فیزیکی و فرهنگ ورزش در کشور با استفاده از ظرفیت وزارت ورزش، دولت، بخشهای فرهنگی جامعه به خصوص توصیههای نمایندگان ولی فقیه در استانها و شهرستانها و اقشار و نهادهای فرهنگی از جمله رسانه ها و فصای مجازی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه ورزش جانبازان و توانکیابان نیاز به حمایت ویژه دارد گفت: استفاده از ظرفیت مسوولیت اجتماعی و حمایت دولت و مجلس برای تصویب و اجرای قوانین حمایتی از این قشر مورد تاکید است.
به گفته وی، هم اکنون طرح مطالعاتی برای شناسایی و احصا امکانات موجود برای ورزش جانبازان و توانیابان در دست اجراست که تا آخر سال تمام این امکانات و تجهیزات شناسایی و احصاء خواهد شد.
وی اظهار داشت: براساس آمار موجود کمتر از پنج درصد اماکن ورزشی کشور برای ورزش جانبازان و توانیابان مناسبسازی شده است.
به گزارش ایرنا، در سفر رییس فدراسیون ورزش جانبازان و توانیابان به چهارمحال و بختیاری مجمع سالانه هیات ورزش جانبازان و توانیابان استان برگزار شد.
منبع