لیلا هندوئی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اهمیت پژوهش و تحقیق و جایگاه ویژه آن در اعتلای علمی و فرهنگی کشور و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همت آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهرری، مسابقات آزمایشگاهی پژوهآن در سطح استان تهران با حضور فرهنگیان و دانش آموزان با رویکرد پژوهش و مرتبط با فعالیت های آزمایشگاهی برگزار گردید.
وی افزود: هوش مصنوعی این شاخه نوظهور و تحول آفرین از علم و فناوری در دهه های اخیر به سرعت به یکی از مهم ترین و بحث بر انگیزترین موضوعات در دنیای مدرن تبدیل شده است . هوش مصنوعی با طیف گسترده ای از کاربردها توانایی تغییر صنایع بسیاری را دارد در دنیایی که تکنولوژی با سرعتی بیسابقه پیش می رود شناخت عمیق از این حوزه نه تنها برای متخصصان فناوری بلکه برای عموم جامعه ضروری به نظر می رسد.
وی گفت: در این مراسم دانش آموزانی که به مرحله بالاتر این مسابقات صعود کرده بودند از یافته های پژوهشی خود دفاع نموده و برخی آزمایش های مرتبط با موضوع را در حضور حاضرین در جلسه و داوران انجام داده و پاسخ گوی سئوالات علمی داوران بودند و شور و نشاط، خلاقیت ، پویایی ، مهارت آموزی ، ایجاد اعتماد به نفس ، آشنایی با یافته های تحقیقاتی و شناسایی استعدادهای نهفته در میان مخاطبین از جمله اهداف این برنامه بودند.
وی در تشریح جزئیات این مسابقه افزود: در این مسابقه سئوالاتی علمی و در عین حال کاربردی در حوزه علوم آزمایشگاهی مطرح شد ، که ضمن سادگی نیاز به تفحص و دقت نظر و انجام آزمایش داشتند، وقتی قطره ای روی سطح آب می چکد ، مجددا به طرف بالا باز می گردد و حداکثر ارتفاعی که قطره بالا می آید به چه عواملی بستگی دارد و می خواهیم دمای شعله مشعل گاز آزمایشگاه را اندازه بگیریم از جمله سئوالات این مسابقه و پژوهش بود.
وی تاکید کرد: رو نمایی از کتب جدیدالتالیف فرهنگیان ناحیه دو شهرری از دیگر برنامه های این مراسم بود و از جمله این کتاب ها، در زمینه هوش مصنوعی می باشد که در آن به تشریح پیدایش هوش مصنوعی، ضرورت آشنایی با آن و شیوه های کاربست و استفاده از آن در زمینه های مختلف پرداخته شده است.
هندوئی خاطرنشان کرد: در پایان به نفرات برتر تقدیر نامه استانی و منطقه ای و نیز جوایزی اهدا گردید و همچنین از معلمین پژوهنده و مولفین و نویسندگان تجلیل و تقدیر به عمل آمد و در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از دست سازه ها و نیز تحقیقات دانش آموزان در زمینه هوش مصنوعی در معرض دید مدعوین و مسئولین قرار گرفت.
کارشناس پژوهش و تحقیقات آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهرری در پایان گفت: در این مسابقات شرکت کنندگانی از شهرستانهای بهارستان، پاکدشت، چهاردانگه، رباط کریم، شهریار، قدس، قرچک، ملارد، ورامین و ناحیه آموزش و پرورش یک و دو شهرری شرکت داشتند که انجام این مسابقات ضمن برانگیزاندن دانش آموزان به نوعی تشویق و گرایش دانش آموزان به مباحث مرتبط با کتب درسی و یافتن پاسخ از راه های غیر معمول را به دنبال دارد.
آئین اختتامیه مسابقات استانی پژوهان، پژوهش و تخصص در خلاقیت، ظهور و بروز استعدادهای دانش آموزان را دارد با حضور حسین ذوالفقاری معاون پژوهش و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، یاری رئیس گروه تحقیق و پژوهش اداره کل، یعقوب ایمانی معاون مدیر کل و مدیر ناحیه ۲ شهرری، لیلا هندوئی کارشناس پژوهش و تحقیقات ناحیه ۲ری و جمعی از مدیران و رابطین پژوهش مدارس و نیز اولیای دانش آموزان روز پنجشنبه در مدرسه حکمت شهرستان ری برگزار شد.
شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در جنوب استان تهران و پایتخت به عنوان قبله تهران قرار دارد.
منبع