منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه بهترین ظرفیت برای فعالیت های دانش بنیان است


به گزارش ایرنا، رضا مسرور جمعه شب در دیدار با رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی افزود: ایجاد منطقه آزاد مشترک با ترکیه، اتفاق بسیار خوبی است که می توان با زمینه سازی در این خصوص، به سمت نسل های جدید مناطق آزاد حرکت کرد.

وی اضافه کرد: برای انجام مقدمات این منطقه، باید کارگروه تخصصی با همراهی مدیران استانی و شورای عالی مناطق آزاد شکل گرفته و تمهیدات اولیه را بیندیشند و سپس با هماهنگی طرف ترکیه ای، زمینه برای تصویب این منطقه درشورای عالی و سپس در مجلس شورای اسلامی فراهم شود.

وی اظهار کرد: این منطقه آزاد در صورت تشکیل، نخستین منطقه آزاد مشترک ایران با کشورهای همسایه خواهد بود که مزیتی برای آذربایجان غربی به شمار می رود.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه کشور با بیان اینکه امروزه در دنیا به سمت مناطق آزاد نسل ۶ و ۷ حرکت می شود، ادامه داد: راه اندازی این منطقه نیز در همین راستا بوده و می تواند ما را به جرگه کشورهای دارای مناطق آزاد نسل جدید وارد کند.

مسرور گفت: البته باید سعی کنیم که جانمایی خوبی در این خصوص داشته باشیم.

وی همچنین درخصوص منطقه آزاد ماکو بیان کرد: افزایش سهمیه ارزی این منطقه، توجه به توسعه فعالیت های مربوط به کشت و صنعت در این منطقه به ویژه فاز دوم و سوم باغ های مکانیزه راه اندازی شده در آن، تداوم فعالیت های اتصال منطقه به کریدورهای بین المللی از جمله مواردی است که در این خصوص پیگیری می شود.

به گزارش ایرنا، در این جلسه درخصوص برنامه ریزی برای رفع مشکلات مناطق آزاد و ویژه استان بحث و تبادل نظر شد.

آذربایجان غربی تنها استان مرزی کشورمان با ترکیه است و ۵۵۰ کیلومتر مرز با این کشور دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مطالبه مردمی برای مجازات متهمان کودک آزاری در بوکان با قاطعیت پیگیری خواهد شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ موسی بهاری روز جمعه در پیِ تجمع مردم بوکان و …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ