کریم عظیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هجدهمین دوره آموزش داستان آل جلال ویژه منتخبین دورههای منطقهای اقلیم قلم در تهران در حال برگزاری است و در این دوره که توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار میشود ، ۶۴ داستان نویس برتر از سراسر کشور شرکت دارند.
وی افزود: داستان نویسان اردبیلی معرفی شده به این دوره آموزش عالی، از اعضای فعال و مجرب کارگاه رمان و داستان استان اردبیل هستند که به صورت هفتگی در دورههای استانی شرکت میکردند.
وی ادامه داد: در دوره آموزش عالی داستان موسوم به آل جلال اساتیدی همچون حاج علیان، فراست و گودرزی به مدت سه روز با طرح موضوعاتی همچون ویژگیهای ادبیات ملی، بازتاب هویت و فرهنگ منطقهای در ادبیات داستانی به آموزش هنرجویان میپردازند.
کارشناس شعر و ادبیات و مسئول کارگاه رمان و داستان نویسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از کارگاه استانی آموزش داستان حمایت میکند و تولیدات این کارگاه در قالب رمان و مجموعه داستان کوتاه چاپ و منتشر میشود و به نویسندگان، بر اساس ارزیابیها حق تالیف پرداخت خواهد شد.
عظیمی اظهار کرد: شرکتکنندگان در کارگاه رمان و داستان نویسی در پایان دورهها گواهینامه مهارت دریافت میکنند ، شرکت در این دورههای آموزشی برای علاقهمندان آزاد است و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
وی تصریح کرد: داستاننویسان بزرگ و ملی در استان اردبیل درخشیدهاند که بزرگانی همچون غفارزادگان، بایرامی، محسنی، الهام سیدحسینی، حسین قربانزاده، ساناز حاج محمدحسینی، صالح عطایی و محمود مهدوی از جمله آنهاست.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و هنرمندان، نویسندگان و فعالان فرهنگی و ادبی در قالب انجمنها، موسسات و تشکلهای متعدد در مرکز و شهرستانهای استان فعالیت میکنند.
منبع