امیر محسنی روز شنبه در حاشیه نشست با سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با ایرنا افزود: تلاش میشود با دقت و انجام نظارتهای دقیق و اصولی موانع تولید از سر راه برداشته شود.
وی اظهار داشت: مجموعه استاندارد در کنار تولیدکنندگان و صاحبان کالا باید شرایط آسان، سهل و قانونمندی ایجاد کند تا افزون براینکه اقلام تولیدی هرچه سریعتر به دست شهروندان برسد زمینه صادرات اقلام نیز فراهم شود.
محسنی با تاکید براین نکته که استاندارد یک سازمان حاکمیتی به شمار میرود ادامه داد: با تقویت سازمان استاندارد در استانها زمینه ارائه خدمات و همچنین کالاهای مطلوب به مردم فراهم میشود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، امور حقوقی و مجلس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: حضور کمرنگ استاندارد بیانگر کمرنگ شدن کیفیت در جامعه است.
محسنی با اشاره به وجود برخی کمبودهایی که از قدیم گریبانگیر سازمان استاندارد بوده است ادامه داد: با وجود همه مشکلات و کمبودها مجموعه استاندارد چهارمحال و بختیاری جزو سریعترین استانها در ارائه خدمات استاندارد به شمار میرود و در راستای حمایت و یاری صنایع استان حضور فعالی دارد.
وی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری به غیر از صنایع فولاد، ورق و آهن قطب تولید چند محصول از جمله ۲۰ درصد بادام و ۲۱ درصد گوشت سفید کشور است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت؛ امور حقوقی و مجلس سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص فعالیت سه هزار و ۵۰۰ آزمایشگاهها همکار در کشور گفت: از برنامه سوم توسعه تاکنون آزمایشگاههای همکار براساس سیاستهای موجود به جمع خانواده استاندارد پیوستهاند و تلاش شده ابزار ولوازم دقیق برای اندازهگیری و مقیاس سنجی داشته باشند.
وی ادامه داد: آزمایشگاه همکار مجموعه استاندارد در چهارمحال و بختیاری در حال تجهیز یک ابزار جدید به عنوان یکی از دقیقترین دستگاههای روز دنیا در حوزه مواد غذایی است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی دارد.
منبع