وی ادامه داد: دوران زندگی امام کاظم(ع) تجلیاتی از اسم الله بوده است، حضرت حق، اول و آخر هر چیزی و به همه موارد دانا است و عوالم قدسیان، عرشیان، زمینیان، آب، خانه و … همه سر سفره علم خدا هستند، حضرت امام موسی کاظم(ع) نیز مظهر علم محیط بر همه کائنات است.
صدیقی اظهار کرد: سوره حجرات سوره اخلاق است، این سوره مبارکه را زیاد بخوانید، زیرا حاوی دستورات اخلاق توحیدی، معاشرت با مسلمانان و نحوه صدا زدن خدا و محبوبیتی که خداوند برای ایمان در دل ما قرار داده، است. خداوند در این سوره دستور میدهد از بسیاری از گمانها بپرهیزید، بدگمانی، بیماری، سلب اعتماد و بروز عقدههای درونی است که فرد دارد، انسان وقتی به کسی حساس شد، زیر نظر میگیرد تا دنبال عیب باشد، هر کسی عیبی دارد، اهل غیبت اگر توبه کنند آخرین کسانی هستند که راه بهشت را مییابند و اگر توبه نکنند اولین کسانی هستند که وارد جهنم میشوند.
وی در خصوص فضائل امام هفتم بیان کرد: سخاوت حضرت موسی بن جعفر(ع) بهگونهای بود که هیچکس باور نمیکرد. وقتی نیازمندی به حضرت مراجعه میکرد اینطور نبود که چیز مختصری از جیبش درآورد، بلکه به اندازهای میبخشید که برای فرد نیازمند سرمایهای باشد تا دیگر گدایی نکند و در واقع ریشه فقرش زده شود.
این خطیب حرم مطهر رضوی افزود: حضرت موسی بن جعفر(ع) شبکه صالحین را تشکیل دادند و در بعد اقتصادی، نیازمندان را بینیاز میکردند، آنها را در مناعت طبع و عزت نفس تقویت میکردند تا پیش افراد دیگر آبرو نگذارند و نزد خانواده خود شرمنده نباشند، رسم موسی بن جعفر(ع) و همه امامان این بود که اگر کسی دامنش را میگرفتند، بینیازش میکردند.
انتهای پیام
منبع