به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا هاشمی روز یکشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: انتظار نداریم که مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ۱۰۰ درصد اجرایی شود اما حداقل ۸۵ درصد باید اجرایی شود.
وی تصریح کرد: باید با تعامل با دستگاه قضایی حتی برای یک واحد تولیدی در استان حکم تعطیلی صادر نشود، البته دستگاههای قضایی در زمینه حمایت از تولید تمام قد پای کار هستند.
استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: اینکه مسئولان استان حل همه مسائل را در تهران میدانند، گرهی از کار مردم و تولید کننده باز نمیشود.
هاشمی با بیان اینکه نماینده ادارات در کمیته کارشناسی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اختیار تام حضور پیدا کند، افزود: وقتی در این کارگروه موضوعی مصوبه شد مسئول متولی موظف است مصوبه را تا حصول نتیجه پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه مردم اذعان دارند که خراسان جنوبی استان آزمایشگاه است و هر مصوبه مجلس، ابتدا در این استان اجرایی و آزمایش میشود، گفت: اگر برای هر موضوعی باید به تهران برویم، پس برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان چه معنایی دارد، مسئولان دغدغهای جز گرهگشایی از کار مردم نداشته باشند.
هاشمی با ذکر اینکه نکته که باید نگاهها به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تغییر کند، اضافه کرد: باید از تعطیلی حتی یک واحد تولیدی در خراسان جنوبی جلوگیری کنیم تا وضعیت تولید حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه مدیران پس از حضور در مرکز با دست پر و خبرهای خوش به استان برگردندند، بیان کرد: نباید یکشنبههای صنعتی و بازدید از واحدهای صنعتی متمرکز در مرکز استان باشد و بازدید از واحدهای تولیدی در تمام شهرستانها در دستورکار قرار گیرد.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر حفظ وضعیت موجود واحدهای تولیدی، بیان کرد: همچنین باید واحدهایی که با ظرفیت پایین کار میکنند، با حمایت لازم افزایش ظرفیت داشته باشند.
هاشمی ادامه داد: در گام بعدی باید واحدهای راکد، فعال سازی و سپس به دنبال جذب سرمایه گذار در استان باشیم.
وی عنوان کرد: ادارهکل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی متولیان اصلی در حوزه تسهیل و رفع موانع تولید هستند و بیشتر واحدهای تولیدی در حوزه کاری این سه ادارهکل قرار دارد.
وی با اشاره به بازید مقام معظم رهبری از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی» و از غرفه گوهر سنگهای خراسان جنوبی به خصوص سنگ شجر، گفت: باید موضوع گوهرسنگهای استان در راستای اشتغالزایی و توسعه اقتصادی به برند ملی تبدیل شود.
در این کارگروه مسایل مشکلات ۱۵ واحد تولیدی از جمله واحد تولید سازههای فلزی و سوله شرکت ایستا دژ شرق در بیرجند، واحد تولید ظروف یکبار مصرف شرکت داد و ستد پارسیان در بیرجند، طرح تولید کنسانتره فلورین شرکت پارت گوال در نهبندان، واحد شتر داشتی شرکت تعاونی شترداران داشتی در نهبندان، واحد شتر داشتی شرکت تعاونی شتر جنگ نهبندان، واحد مرغداری فلاحی در شهرستان بیرجند، واحد تولید کمپوست شرکت تعاونی قارچ هدیه کوهستان در شهرستان فردوس، واحد تولید قارچ خوراکی در فردوس، واحد تولید انواع ترشیجات و بسته بندی زرشک در بیرجند و واحدهای مرغ تخمگذار در خوسف و بشرویه در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین مسائل واحد تولیدی منیزیم شرکت سدید سرام نوین معدن کاو در نهبندان، واحد کشتارگاه صنعتی قهستان شرکت آریا آرک شرق خوسف، بازارچه صنعتی در طبس و واحد تولید سیمان خاکستری شرکت سیمان باقران در شهرستان درمیان که قبلا در کمیته تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت موردی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفته بود مجدد در این کارگروه مطرح و راهکارهای لازم برای رفع موانع تولید آن مصوب و تایید شد.
همچنین در این کارگروه واحد پرورش مرغ تخمگذار افسرده در شهرستان فردوس برای بررسی بیشتر و ارائه راهکار به کمیته کارشناسی تسهیل و رفع موانع تولید استان ارجاع شد.
منبع