فرماندار: ۴۹ طرح با هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در هشترود آماده افتتاح است

«فرید قشلاقی» روز دوشنبه در حاشیه بازدید از دفتر ایرنا در مراغه به ایمن‌سازی، بهسازی و رفع نقاط حادثه‌خیز ۷۰ کیلومتر از راه‌های هشترود اشاره، و بیان کرد: برای طرح‌های آماده افتتاح شهرستان در حوزه راه‌سازی ۹۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

به گفته وی افتتاح ۶ مدرسه روستایی هم از دیگر طرح‌های شاخص دهه فجر در هشترود به شمار می‌رود که ۲ باب از این مدارس در روستاهای «آغبلاغ هژبری» و «ملاجیق» خیرساز است.

فرماندار هشترود اضافه کرد: دیگر مدارس هم در مجموع با ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری دولتی احداث شده که مدارس روستاهای «گنج‌آباد سفلی»، «تکانلو» و «یانوخ» از جمله آنهاست تا با عنایت به توجهی که دولت چهاردهم به گسترش عدالت آموزشی دارد، بخشی از کمبودهای این شهرستان در حوزه فضاهای آموزشی رفع شود.

وی با بیان اینکه بخش اعظمی از طرح‌های نیمه‌تمام هشترود طی سال‌های اخیر به مرحله بهره‌برداری رسیده، اضافه کرد: سالن ورزشی روستای «ذوالبین» که به نام شهید «صادقی» مزین است، پس از صرف ۲۰ میلیارد ریال هزینه از سه سال قبل به حال خود رها شده بود که ۶۰ میلیارد ریال دیگر به آن تزریق شد و در دهه فجر شاهد افتتاح این سالن ورزشی و آموزشی خواهیم بود.

وی به برخی از طرح‌های حمایتی آماده افتتاح هم اشاره، و بیان کرد: ۲ خانه مددجویی کمیته امداد امام خمینی (ره) آماده افتتاح است و ۲ خانه دیگر هم برای مددجویان بهزیستی به بهره‌برداری می‌رسد؛ ضمن توجه به اینکه در این بخش ساختمان اورژانس اجتماعی شهرستان هم در مرحله افتتاح قرار دارد و در مجموع برای این طرح‌ها ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

طرح هادی هفت روستا با ۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری آماده افتتاح است

فرماندار هشترود با بیان اینکه طرح هادی هفت روستای شهرستان با ۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دهه مبارک فجر آماده افتتاح است، بیان کرد: از جمله این روستاها می‌توان به «اوشندل»، «دامناب»، «قورت قیه‌سی»، «ذوالبین»، «نصیرآباد» و «اکوزگنبدی» اشاره کرد.

فرماندار: ۴۹ طرح با هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در هشترود آماده افتتاح است
فرماندار هشترود: ۲ طرح توسعه شهری با ۳۹۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دهه فجر افتتاح می‌شود

«قشلاقی» با بیان اینکه ۱۶ طرح با ۱۱۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری از محل اعتبارات دهیاری‌ها هم آماده افتتاح است، ادامه داد: از دیگر طرح‌های دهه فجر این شهرستان می‌توان به ۲ خیابان «چایکنار» و «قاضی طباطبایی» شهر هشترود اشاره کرد.

وی افزود: شهرداری هشترود برای خیابان‌ «چایکنار» ۳۹۰ میلیارد ریال هزینه کرد تا با بهره‌برداری از این مسیر یک کیلومتری، ترافیک شهری کاهش یابد.

به گفته فرماندار هشترود خیابان «شهید قاضی طباطبایی» نیز با معماری و طراحی سنتی و به صورت پیاده‌راه در بافت قدیمی شهر احداث شده و برای زیباسازی و روشنایی آن هم هزینه شده است.

وی به طرح‌های آماده افتتاح حوزه درمان هم اشاره، و بیان کرد: اولین مرکز ترک اعتیاد شهر هشترود با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد ریالی بخش خصوصی و همچنین مرکز سونوگرافی از جمله این طرح‌هاست.

«قشلاقی» بیان کرد: همزمان با دهه فجر طرح تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) به امکانات آزمایشگاهی و پاراکلینیکی از جمله دستگاه دیالیز، رادیولوژی پرتابل و ساکشن نیز بهره‌برداری می‌شود؛ ضمن توجه به اینکه یک دستگاه آمبولانس با ۵۰ میلیارد ریال هزینه نیز خریداری شده است.

فرماندار هشترود به ۲ طرح آماده افتتاح این شهرستان در بخش کشاورزی هم اشاره کرد و افزود: این طرح‌ها شامل مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در روستای «باباکندی کوه» و سردخانه روستای «کلب‌کندی» با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ تن است؛ ضمن توجه به اینکه هشترود یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ آذربایجان‌شرقی است.

«قشلاقی» با بیان اینکه ۱۵ طرح مخابراتی هشترود در دهه فجر هم افتتاح می‌شود، اضافه کرد: این طرح‌ها با ۳۰۰ میلیاد ریال سرمایه‌گذاری به مرحله اجرا گذاشته شده تا علاوه بر توسعه شبکه فیبر نوری، مشکل آنتن‌دهی در ۲۴ روستا از طریق نصب ۱۱ دکل مخابراتی رفع شود؛ البته بخشی از قطعات این دکل‌ها هم در حال خرید و نصب است.

کلنگ‌زنی طرح آبرسانی به ۲۵ روستا

فرماندار هشترود با اشاره به اینکه برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام شهرستان در سال‌های اخیر تلاش شده و از آغاز طرح جدید عمرانی خودداری می‌شود، افزود: طرح آبرسانی به ۲۵ روستا، آن هم بر اساس ضرورت تنها طرحی است که در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی می‌شود.

«قشلاقی» افزود: برای اجرای این طرح در بخش نظرکهریزی هشترود ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده تا شبکه آبرسانی این روستاها اصلاح شده و تنش آبی این روستاها در فصل گرم سال رفع شود.

به گزارش ایرنا شهرستان هَشْتْرودْ به دلیل جریان داشتن هشت رودخانه شامل قرانقو، آیدوغموش، آجی‌چای، قلعه‌چای، قوری‌چای، لیلان‌چای، اجیرلو و قره‌قیه، به این نام شهرت یافت و به دلیل وجود همین منابع آبی از شهرستان‌های در حال پیشرفت آذربایجان‌شرقی به شمار می‌رود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی مهمترین رسالت رسانه است

به گزارش ایرنا، سرهنگ جواد قهرمان زاده روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ