به گزارش ایرنا، جعفر بذری عصر جمعه در آیین برگزاری ششمین جشنواره زمستانی سرعین با گرامیداشت دهه فجر اظهار کرد: هفته دوم این جشنواره در راستای ایجاد شور و نشاط در بین مردم و گردشگران و معرفی ظرفیتهای گردشگری و فرهنگی با استقبال پرشور گردشگران برگزار شد.
وی ادامه داد: درصدد هستیم هفته سوم و چهارم جشنواره زمستانی سرعین را هم به صورت باشکوه و با حضور هنرمندان استانی و کشوری برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره میتواند در رونق گردشگری استان به ویژه شهرستان سرعین موثر باشد ، افزود: در زمستان هم با برگزاری جشنوارههای مختلف میتوان شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی بود.
ظرفیت های گردشگری سرعین مغفول مانده است
احد بیوته ، نماینده مردم شهرستان های اردبیل ، نیر ، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی هم برگزاری جشنواره زمستانی در سرعین را فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیتهای گردشگری فصل زمستان سرعین ذکر کرد.
وی گفت: از تمام ظرفیتها برای رونق گردشگری استان به ویژه سرعین استفاده میکنیم.
وی افزود: گردشگری یکی از ارکان توسعه استان است و برای تکمیل زیرساختهای گردشگری تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت.
بیوته با اشاره به استقبال باشکوه گردشگران و مردم از جشنواره زمستانی سرعین گفت: این امر رسالت مسئولان را برای رونق گردشگری دوچندان میکند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ظرفیت گردشگری سرعین، کمتر مورد توجه واقع شده اما به شرط توسعه لازم، امکان کاهش نرخ بیکاری در استان را دارد.
بیوته اظهار کرد: با حضور مستمر در روستاها و شهرهای حوزه انتخابیه و آشنایی با مسائل و مشکلات، برنامه لازم برای توسعه آنها را تدوین کرده ام و در روزهای آینده برنامههای مدیران شهرستان سرعین را برای لحاظ در برنامه اجرایی خود ارائه خواهم کرد.
وی ادامه داد: استقرار معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان سرعین، پیگیری حل مشکل ساری سو و قره سو، حمایت از سرمایه گذار و ایجاد یک مسیر گردشگری جدید برای سرعین برای توسعه این شهرستان ضروری است و پیگیری میشود.
بیوته گفت: روستاهای سرعین باید مثل مرکز شهرستان از نعمت حضور گردشگر بهره مند شوند و این میتواند زمینه برگشت مهاجران و افزایش ارتقای کیفیت زندگی روستاییان را ایجاد کند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: حکمرانی مردم یعنی حضور مسئولان در میان مردم و استفاده از ظرفیتهای مردم و سرمایه گذاران باید بستر حضور مردم در توسعه صنعت گردشگری این شهرستان را فراهم کند.
سرعین واقع در ۲۵ کیلومتری غرب اردبیل در دامنه کوه چهار هزار و ۸۱۱ متری سبلان با داشتن دهها استخر و چشمه آب معدنی سرد و گرم، حمامهای طبیعی، مناظر و چشماندازهای زیبا ، آب و هوای دلپذیر ، باغهای مصفا ، هتلها و مراکز تفریحی و اقامتی مجهز ، پیست اسکی آلوارس و سایر جاذبهها به عنوان یک مجموعه سیاحتی نه تنها در استان اردبیل بلکه در ایران و حتی بعضی کشورهای جهان مطرح است.
شهر چشمههای بهشتی در زمینه توریسم درمانی رتبه نخست کشوری را دارا بوده و مدرن و بهداشتی بودن چشمههای آب گرمهای سرعین کمک بسیار زیادی در جذب گردشگر به این شهر کرده است و بیشتر چشمههای آب معدنی منطقه اکنون به صورت استخرهای سرپوشیده آماده پذیرش مسافران و گردشگران است.
بیش از ۲۰ دهنه آب گرم معدنی گرم و سرد که بسیاری از آنها مدرن سازی و تبدیل به مجتمعهای آب درمانی شده اند مهمترین جاذبه این شهر برای گردشگران است ضمن اینکه دامنههای کوه سبلان که بخشی از آن با ایجاد پیست اسکی آلوارس گردش پذیر شده نیز مسافران را به خود جلب میکند.
چشمههای آب گرم سرعین همه ساله در فصل تابستان مسافران و گردشگران بسیاری را از گوشه و کنار کشور به سوی خود جلب می کند. مجتمع آب درمانی سبلان سرعین، آب درمانی بش باجیلار (پنج خواهران)، آب گرم قهوه خانه ممتاز، آب گرم ژنرال (جنرال)، چشمه گوز سویی (آب چشم)، آب معدنی ارجستان، آب گرم گاومیش گلی، آب گرم پهنلو، آب گرم قره سو (اعصاب سویی) و آب گرم ساری سو از معروفترین آبگرمهای شهر توریستی سرعین است.
سرعین در کنار این جاذبهها مکان های دیدنی تاریخی و عمدتا ناشناخته برای گردشگران را نیز در خود جای داده است که از جمله آن میتوان به غارهای تاریخی در روستاهای همجوار اشاره کرد.
پیست اسکی آلوارس که در سرعین واقع شده است، از دیگر جاذبه های گردشگری این شهر است که از ویژگیهای بارز آن علاوه بر جاذبههای زمستانی میتوان به جاذبههای بهاری و تابستانی آن از جمله اطراق عشایر با گلههای خود در حوالی این پیست، هوای خنک و معتدل، پوشش گیاهی و گلهای رنگارنگ بصورت دشت های وسیعی از شقایق های کوهی، گل ختمی، گون و همچنین قرار گرفتن مسیرهای صعود به قله سبلان اشاره کرد.
منبع