یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی پرداخت شد


به گزارش ایرنا، فرزاد اوجانی روز سه شنبه ۱۶ بهمن در نشست خبری و رونمایی از پوستر نهمین جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی با عنوان سرو سیمین ۹ که در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، با بیان اینکه امسال با پرداخت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به هنرمندان بخش صنایع دستی برای شش هزار و ۴۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شد، افزود: ۵۷۰ هزار صنعتگر در بخش صنایع دستی در کشور فعال هستند.

اوجانی درباره حراج آثار هنری توضیح داد: حراج آثار هنری الزامات قانونی و هماهنگی خارج از سیستم ما را دارد و در اختیار بخش خصوصی است اما ما اقداماتی در راستای شفافیت، استانداردسازی و قیمت فروش آثار فاخر کار را انجام دادیم و سعی کردیم کارها در جشنواره شناسنامه دار و با شاکله مشخص در حراج عرضه شوند.

۲۱۹ هزار نفر از هنرمندان صنایع دستی بیمه هستند

مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری‌سازی و معاون‌های صنایع‌دستی استانی‌ در خصوص بیمه هنرمندان نیز گفت: به دنبال رفع تناقضات قانونی برای بیمه هنرمندان هستیم. ۲۱۹ هزار نفر از هنرمندان فعال در بخش صنایع دستی بیمه هستند که آنان قالیباف هستند.

اوجانی افزود: شاخص سن کمتر از ۵۰ سال برای تحت پوشش قرار دادن بیمه هنرمندان در نظر گرفته شده است و امسال هشت هزار نفر از هنرمندان بیمه شدند.

وی تاکید کرد: منبع مالی برای بیمه قالیبافان تجارت فرش بود که با حذف این بخش با مشکل مواجه شدیم.

امسال آثار جشنواره سرو سیمین ۹ با کیفیت‌تر است

بهزاد احمدی معاونت علمی جشنواره سرو سیمین ۹ گفت: آثار عالیجنان هنر کشور در جشنواره نسبت به سال گذشته از نظر کیفیت بالاتر و فاخری بود. فراوانی آثار فاخر آنقدر زیاد است که در کاخ سعد آباد سه نمایشگاه برای نمایش این آثار در نظز گرفته شده است.

وی افزود: علاوه بر داوران ایرانی داورانی از کشور هند، چین،تایلند، تاجکستان آثار جشنواره را به صورت کد گذاری و شفاف از نظز بصری، کیفیت فنی هنری، مواد با کیفیت، پیام اثر، حفظ اصالت و سنت ها ارزیابی می کنند و برای ارزیابی آثار یزد و ثبت جهانی آنها به این شهر سفر می کنند.

معاونت علمی جشنواره سرو سیمین ۹ ادامه داد: از آثار برگزیده این جشنواره بانک اطلاعاتی و کتابچه تهیه و در اختیار علاقه مندان گذاشته و برای بازاریابی خارج از کشور استفاده می شود.

احمدی تصریح کرد: بخش جنبی جشنواره صنایع دستی شامل همای هنر، تجلیل از اسانید برجسته، سازمان زنان تاثیر گذار در حوزه صنایع دستی، جایزه ویژه مخاطب و جایزه وفاق است.

وی ابراز امیدواریذ کرد: صادرات حراج آثار فاخر و صنعت گری به جایگاه واقعی خود برسد.

جشنواره سرو سیمین ۲ تا ۶ اسفند برگزار می‌شود

امین صانعی دبیر اجرایی نهمین جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی گفت: سرو سیمین ۹ صرفا یک جشنواره نیست برای این رویداد سه نمایشگاه آثار برگزیده، هدایای دیپلماتیک و فروش عیدانه صنایع دستی پیش بینی شده و مهمترین هدف آن تقویت زنجیره است.

وی افزود: مهم ترین تاثیرگذاری جشنواره نگارش فراخوان است طی چهار ماه همه جشنواره‌های شاخص بین المللی را بررسی و برای ایران بومی سازی کردیم و براساس آنها فراخوان جشنواره نوشته شد.

صانعی اضافه کرد: امسال تلاش کردیم آمار به سمت شفافیت برود به همین دلیل تمام فرآیند ثبت آثار از طریق سایت و الکترونیکی انجام شد. ۷هزار و ۹۷۴ اثر از هنرمندان داخلی و ۱۹۸ اثر از هنرمندان ۲۰ کشور در سایت مورد نظر بارگزاری شده است و مطابق اعلام فراخوان روز گذشته داوری ۲۰۰ اثر برای نمایشگاه به اتمام رسید و آثار انتخاب شد.

وی با بیان اینکه آثار پس از چیدمان در نمایشگاه کاخ سعدآباد داوری می شود، افزود: جشنواره سرو سیمین ۹، ۲ تا ۵ اسفند و اختتامیه ۶ اسفند برگزار می شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

طی ۴ سال حتی یک خبر تکذیبی نداشتیم/ بخش ۲ و پایانی

ایرنا یک سرمایه بسیار ارزشمند و گنجینه ای مهم برای جریان رسانه ای کشور است …