۹۰۰ هزار نفر از مددجویان بهزیستی از ابتدای انقلاب تاکنون دارای شغل شدند

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدجواد حسینی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح شبکه تسهیلگران شغلی سازمان بهزیستی افزود: فقط در روز گذشته هزار مددجوی بهزیستی در پنل خورشیدی یزد مشغول به کار شدند.

وی خاطرنشان کرد: اعتبارات شغلی بهزیستی امسال ۱۶ هزار میلیارد تومان است که ۹۷ درصد آن اختصاص یافته و تا پایان سال، همه آن محقق خواهد شد.

ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی در سال جاری

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امسال ۶۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است اما در خوشبینانه ترین حالت، ۲۰ تا ۳۰ درصد آن منجر به اشتغال پایدار می‌شود.

حسینی افزود: مددجویان برای داشتن شغل باید دارای علاقه و استعداد بوده و مورد نیاز جامعه باشد، برای ایجاد فرصت شغلی این مثلث طلایی باید برقرار شود و کار تسهیلگران شغلی همین است.

وی ادامه داد: برای تسهیلگری شغلی، هشت هزار داوطلب ثبت نام کردند که ۵۰۰ نفر آنها انتخاب شدند، آنها به صورت فعال به سراغ مددجویان می‌روند و منتظر نمی‌مانند که مددجویان برای اشتغال به بهزیستی مراجعه کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تراکم متقاضی در برخی رشته ها گفت: به طور مثال رشته تجربی، هرم شغلی جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

حسینی یادآور شد: برای اشتغال مددجویان برنامه‌های متعددی مانند راه اندازی صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی، فعالیت های امور خرد مالی، گروه های همیار زن، مناطق عاری از بیکار و ایجاد مراکز ۱۸ گانه استانی در حال اجرا است. اشتغال، مهمترین کار توانمندسازی و فرصت سازی است.

راهبری از مولفه های اشتغال پایدار است

رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور نیز در این مراسم گفت: تسهیلگران شغلی یکی از موضوعاتی است که در حوزه اشتغال، دغدغه بهزیستی بوده است تا مددجویان اشتغال پایدار داشته باشند.

آرزو ذکایی فر اضافه کرد: یکی از مولفه های اشتغال، هدایت راهبری و تسهیلگری در حوزه کسب و کار است.

رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال بهزیستی گفت: موضوع اشتغال در سنوات گذشته در حوزه توانبخشی و اجتماعی، موضوع راهبری بوده است.

ذکایی فر افزود: برای طراحی نظام یکپارچه اشتغال پایدار، بسته‌ برنامه تسهیل‌گران شغلی تدوین شد چرا که یکی از موضوعات مهم در زندگی فردی و اجتماعی، موضوع راهبری است.

وی ادامه داد: تسهیلگری اشتغال فرآیندی متشکل از ارزیابی، آموزش، مهارت آموزی، هدایت سنجی و اتصال مددجویان به بازار کار است.

رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال بهزیستی گفت: یکی از ویژگی‌های برنامه تسهیلگری اشتغال، مساله پشتیبانی، مشاوره، اطمینان از درست طی شدن فرآیند شغلی و رسیدن به پایداری شغلی است.

ذکایی فر تاکید کرد: در بسیاری از کشورها، فرآیندهای راهبری شغلی برای پایدارسازی نیروی کار از سیاست‌های دولت ها است.

وی یادآور شد: حدود ۴۰ درصد از تسهیلگران شغلی از جامعه هدف بهزیستی انتخاب شدند.

تشکیل بانک اطلاعاتی شغلی مددجویان طی چند ماه آینده

سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور نیز در این مراسم گفت: برنامه تسهیلگری شغلی منحصر به فردترین طرح داخل کشور است که حتی برای نابینایان و معلولین ذهنی که از گروه سخت مشاغل محسوب می‌شوند، برنامه دارد.

محسن ایروانی یادآور شد: ۵۰۰ تسهیلگر شغلی در برنامه تسهیلگران شغلی از اول بهمن ماه در حال کارورزی هستند و از اول اسفند ماه کار تسهیلگری اشتغال را انجام می‌دهند که شامل آماده سازی اشتغال و پشتیبانی شغلی است.

وی در ادامه از تشکیل بانک اطلاعاتی شغلی مددجویان طی چند ماه آینده خبر داد و گفت: این بانک اطلاعاتی از همه مددجویان دارای پرونده در مراکز بهزیستی تشکیل خواهد شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

وزیر آموزش و پرورش: تاثیر معدل پایه‌های ۱۱ و ۱۲ در کنکور قطعی است

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت و در …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ