نظارت‌ سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس/ سلامت مصرف‌کنندگان در اولویت است

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو حشمت‌الله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده‌های گوشتی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به‌عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی، بر تمامی مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد. کارخانه‌های تولیدکننده این فرآورده‌ها موظف‌اند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.

وی در خصوص میزان گوشت استفاده‌شده در محصولات گوشتی افزود: عبارت سوسیس ۹۰ درصدبه این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل می‌دهد. همچنین، در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می‌شود، اما در برخی محصولات کم‌درصد ممکن است از گوشت جداسازی‌شده مکانیکی نیز استفاده شود که باید بر روی برچسب محصول درج می شود.

دکتر رضوی موسوی در پایان تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش‌های کنترل کیفی، تلاش می‌کند از سلامت مصرف‌کنندگان محافظت کند. توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده‌ها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده بر روی بسته‌بندی توجه ویژه داشته باشند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

محسنی اژه‌ای: دستگاه قضایی برای رفع موانع تولید همراه دولت است

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز پنجشنبه در دیدار …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ