بروز رسانی تجهیزات مهمترین نیاز فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی است

به گزارش خبرنگار ایرنا حسین کامرانی‌فرد روز پنجشنبه در کارگروه توسعه مهارت خراسان جنوبی که با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد، اظهار کرد: راه‌اندازی قطب مهارتی گوهرتراشی در شهرستان فردوس برنامه‌ریزی شده که با اعتباری که ایمیدور در این حوزه کمک می‌کند، دوره‌های تخصصی مهارتی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کنسرسیوم مهارت صنایع در استان ایجاد خواهد شد، افزود: قطب مهارتی ایمنی معدن در طبس و قطب مهارتی تعمیر ماشین‌آلات معدنی در نهبندان و قطب آموزش مهارتی لاستیک در شرکت کویرتایر با زیرساخت بسیار خوبی راه‌اندازی شده و توسعه خواهد یافت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی یادآور شد: اکنون ۶ نیروگاه پنج کیلووات در مراکز استان راه‌اندازی شده و امروز به نمایندگی در نهبندان این افتتاح صورت خواهد گرفت.

کامرانی‌فرد عنوان کرد: راه‌اندازی مرکز مهارت‌های پیشرفته در دستورکار قرار گرفته و روز گذشته اولین کارگاه هوش مصنوعی در بیرجند افتتاح شد.

وی بیان کرد: به دلیل ارتقای خدمات سنجشی و برگزاری سنجش الکترونیکی در قالب مرکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای، مرکز تخصصی بیرجند را منفک خواهیم کرد و در شهرستان‌های غیر از دو مرکز این زیرساخت فراهم شده است.

کامرانی فرد اظهار کرد: طرح ایجاد چرخه آموزش روستاییان در دستور کار است و از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار نفر ساعت آموزش به روستائیان ارائه شده است.

وی ادامه داد: آموزش دهیاران سطح استان در حوزه اشتغال و کارآفرینی روستایی را شروع کردیم و برگزاری ۵۰ دوره آموزش روستایی برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه سه پروژه عمرانی نیمه‌تمام در سطح استان در دست اجرا داریم، تصریح کرد: پروژه نیمه‌تمام مرکز خواهران در طبس از سال ۹۰ شروع شده و اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کامرانی‌فرد گفت: در زیرکوه زیرساخت فنی و حرفه‌ای موقت می‌باشد و نیاز است سه کارگاه تخصصی در این شهرستان ایجاد شود که باید اعتبار مورد نیاز آن تامین شود.

وی افزود: همچنین از محل نشان‌دار کردن مالیات می‌توان کمک کردن تا اعتبار مورد نیاز این سه پروژه نیمه‌تمام تامین شودکه درخواست را به سازمان مدیریت وبرنامه‌ریزی استان داده‌ایم.

کامرانی‌ فرد عنوان کرد: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در دور دوره سفر شهید آیت‌الله رئیسی به استان ۳۰۰ میلیارد ریال مصوبه داشتیم که به ۲ شرکت سیمان قاین و زغال‌سنگ طبس تکلیف شده بود اما محقق نشده است.

وی اظهار کرد: درخواست ما این است که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه اعتبارات حق التدریس مربیان استان نیز به ما کمک کند.

بروز رسانی تجهیزات مهمترین نیاز فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: اکنون ۳۰۰ کارگاه گوهرسنگ مجوزدار با اشتغال هزار نفر در استان فعالیت دارند.

جعفری افزود: دپارتمان تخصصی ایمنی در طبس و دپارتمان تخصصی تعمیر خودروهای سنگین در نهبندان راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه برای بهره‌مندی روستاییان از خدمات مهارت‌آموزی اکنون خوابگاه شبانه‌روزی به صورت رایگان در بیرجند راه‌اندازی شده است، بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴۰۰ مجوز کارآموزی در محیط واقعی کار در خراسان جنوبی صادر شده است.

جعفری با اشاره به راه‌اندازی مجتمع آموزشی جوار پادگانی در استان، اظهار کرد: نیروهای مسلح هر تعداد نیرویی که برای اشتغال معرفی کنند، پرداخت تسهیلات مورد نیاز آنان در داخل استان انجام خواهد شد، سال گذشته ۱۸۷ سرباز معرفی شدند که از ابتدای سال جاری تاکنون این تعداد به ۲ برابر افزایش یافته است.

وی از تجهیز اولین سوله برای آموزش‌های مهارتی و مشاغل خرد در فردوس تا پایان امسال خبر داد و افزود: مرکز قطب آموزش لاستیک کشور در مجموعه کویرتایر و کارگاه هوش مصنوعی در استان افتتاح شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: هنرستان‌های مهارت با توجه به ظرفیت‌های متناسب با هر شهرستان شناسایی و به وزارت کشور ارسال شد تا بورسیه صنایع و معادن شوند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

پیام‌های اسلام و ایران در قالب شعر و هنر ارایه شود

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت‌الاسلام و السلمین سید علیرضا عبادی روز پنجشنبه در دیدار جمعی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ