به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله سیداحمد حسینی خراسانی روز پنجشنبه در آئین تجدید بیعت کارکنان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با آرمان های حضرت امام(ره) در بیت تاریخی امام راحل در قم، گفت: باید واقعیتهای تاریخی را با صداقت برای جوانان بازگو کرد، عدم روشنگری کافی درباره این مسائل باعث شده بسیاری از مردم آگاهی کاملی از عمق فجایع گذشته نداشته باشند.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی علیرغم فراز و نشیبهای فراوان و فشارها و توطئههای تمامی قدرتهای جهانی که علیه ملت، کشور و نظام اسلامی ما بسیج شده بودند، توانسته تا با عزت و اقتدار باقی بماند و به مسیر الهی خود ادامه دهد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه استقلال از جمله دستاوردهای جمهوری اسلامی و انقلاب است، تصریح کرد: با وجود مشکلها و چالشها، اگر بخواهیم از منظر افکار عمومی جهانی نگاهی بیندازیم و پرسش کنیم که کدام کشور مستقلترین نظام سیاسی را دارد، به طور حتم پاسخ بسیاری این خواهد بود که جمهوری اسلامی ایران یکی از مستقلترین نظامها در جهان امروز است، نظامی که زیر بار سلطه قدرتهای شیطانی نرفته و در برابر آنان ایستادگی کرده است.
حسینی خراسانی، استقلال انقلاب را حاصل تلاشها و فداکاریهای مردم دانست و گفت: آزادی در مفهومی که برخی تحت نام بیبندوباری میشناسند، مورد قبول هیچ جامعهای نیست، چراکه آزادی به معنای رهایی از زیر یوغ ستمگران است و جمهوری اسلامی ایران نیز هزینههای سنگینی را متحمل شده است.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش داشته تا با وزندادن به مفاهیم اصلی خود، دچار اغراق یا تعصب بیمورد نشود.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به موضوع تقنین و قانونگذاری در جمهوری اسلامی بیان کرد: اگرچه در اجرای قوانین ممکن است مشکلهایی وجود داشته باشد، اما نظام قانونگذاری تلاش میکند بر اساس سه معیار اصلی حرکت کند.
عضو خبرگان رهبری در ادامه ضمن تشریح معیارهای نظام قانون گذاری اذعان کرد: اصول اسلام و فقه اهلبیت، قانون اساسی جمهوری اسلامی به عنوان میثاق ملی و سیاستهای کلان ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری از جمله این معیارها هستند.
وی اظهار کرد: هدف حاکمیت، حرکتکردن در چارچوب عقل، شرع و قانون است و این سه اصل عملاً پایههای نظام اسلامی را تشکیل میدهند.
وی همچنین با بیان اینکه ادعای نبود آزادی یا کوتاهی در استقلال، بیانصافی است گفت: آزادی واقعی همان آزادی از ظلم و ستم است که امروز ملت ایران آن را به دست آورده است.
عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: اگر منظور از آزادی آن چیزی است که امروزه در برخی موارد مشاهده میشود و به نوعی هنجارشکنی تلقی میگردد، چنین آزادیای به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
وی افزود: نباید به بهانه آزادی اجازه داده شود که احکام شرعی به حاشیه رانده شوند، اما اگر آزادی در چارچوب شرع، قانون، عرف و هنجارهای اجتماعی باشد، نمیتوان گفت که کاملا ایدهآل است، اما در حد قابل قبولی وجود دارد.
عضو مجلس خبرگان گفت: جمهوری اسلامی مبتنی بر استقلال است و هدف از تشکیل آن، انتقال از تاریکی به روشنایی بوده است.
حسینی خراسانی یادآور شد: طی این سالیان پیشرفتهای چشمگیری به دست آمده، اما همچنان از هدف نهایی فاصله داریم و علاوه بر این، کمکاریهایی نیز وجود داشته که باید مسئولان برای جبران آنها اقدام کنند.
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: مسئولان باید خود را خادمان ملت بدانند، چراکه در نهایت این مردم هستند که وظایف را به آنها سپردهاند تا در خدمت ملت، کشور، نظام و انقلاب باشند اگر در این مسیر کوتاهیهایی انجام شده باشد، باید از طریق راههای قانونی به جریان مطالبهگری پرداخته شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: دشمن به دنبال القای ناکارآمدی نظام اسلامی است و این نهایت بیانصافی است ضمن اینکه از آنان نباید انتظار انصاف داشت، چرا که این رویکرد ذات آنها تلقی میشود.
حسینی خراسانی تاکید کرد: ما باید با هوشیاری در جهت حل مشکلها گام برداریم و اجازه ندهیم این تصور در میان مردم جا بیفتد که کاری صورت نگرفته یا نظام ناکارآمد بوده است.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: تجربه ۴۶ ساله انقلاب اسلامی دلیلی روشن بر توانمندی و موفقیتهای این نظام است و هرگونه ادعای ناکارآمدی، ظلمی بزرگ در حق ملت شهیدپرور و ایثارگر و همچنین در حق رهبری حکیم و بنیانگذار جمهوری اسلامی محسوب میشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در مواجهه با دشمنانی که تعهد، عدالت و اخلاق برایشان بیمعناست، نمیتوان انتظاری جز دشمنی داشت، اما ما باید بهدقت بسنجیم که در چه وضعیتی قرار داریم ضمن اینکه درست است که برای حفظ روحیه باید به دشمنان نشان دهیم نظام مقتدر است، اما درون خودمان باید کاستیها را بپذیریم و برای رفع آنها تلاش کنیم.
حسینی خراسانی یادآور شد: برخی مسئولان در نظام اسلامی به وظایف خود بهدرستی عمل نکردهاند و بخشی از نارضایتیهای مردم ناشی از مطالبههای به حقی است که پاسخی نیافتهاند که پذیرش این موضوع، گام نخست در جهت درمان مشکلات است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد برخی افراد با ایجاد زمزمههای نادرست، امیدها را تضعیف کنند افزود: ایمان به خدا، تلاش جمعی و شناخت دقیق مشکلها میتواند راهحل مسائل باشد.
منبع