به گزارش ایرنا، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «ماریا» با حضور مهدی اصغری ازغدی (نویسنده و کارگردان)، علی لدنی (تهیهکننده)، الناز عبادالهی (تدوینگر)، داوود ملک حسینی (مدیر فیلمبرداری)، امید اکبری (طراح صحنه)، صادق سهرابی، مهشید خدادی و کامیاب گرانمایه (بازیگران) برگزار شد.
در ابتدای این نشست مهدی اصغری کارگردان بیان کرد: این فیلم را وقتی شروع کردم ۲۶ سال سن داشتم و برای من فیلم بسیار دوست داشتنیست و بیش از هفتاد درصد عوامل مانند خودم جوان هستند.
وی بیان کرد: هیچ فیلمی در تاریخ نبوده که همه مخاطبان را راضی کرده باشد. شما منتقدان مراقب باشید چطور قلم میزنید. ما انتظارات و سلایقی داریم و نمیتوان از سر بی صبری نگاه کنیم و او را نقد کنیم. خیلی از فیلمسازان بزرگ با نقدهای تند ما از این مملکت رفتند.
علی لدنی تهیه کننده این اثر نیز مطرح کرد: خوشحال هستم که امسال فیلمهای خوب و ارزشمندی در جشنواره حضور داشتند. از امیر نادری بسیار سپاسگزارم که به ما روحیه داد و ما را تشویق کرد. امیدوارم سال آینده شرایطی پیش بیاید تا از آقای فریدون جیرانی تقدیر و تجلیل به عمل بیاید که حق بزرگی بر گردن سینما دارند.
او ادامه داد: ما زمانی به سراغ تولید این فیلم رفتیم که فیلمهای اجتماعی و جدی خیلی فروش نداشتند و نگاه ما به بازارهای جهانی بود. درباره کند بودن ریتم هم باید بگویم که ما این فیلم را با مخاطبان در توکیو و فرانسه دیدهایم و خیلی با آن همراه بودند و این صحبتها از صبر کم ما میآید. این فیلم پخشهای بین المللی خوبی داشته ولی نسخههایی برای اکران و مخاطبان خواهیم داشت.
الناز عبادالهی تدوینگر این فیلم توضیح داد: من فیلم را با مخاطب خارجی دیدم و هیچ مشکلی با ریتم فیلم نداشتند، ولی در اینجا من طرف مخاطب هستم و تلاش خواهم کرد مخاطب فیلم را دنبال کند. این نسخهای که شما دیدید نسخه بینالمللی ما بود. نهایتا شاید پنج شش دقیقه برای اکران عمومی کم شود.
کامیاب گرانمایه بازیگر این فیلم گفت: من از سال ۹۸ شاگرد آقای اصغری بودم و به من گفتند برای تمرین یک متن به دفترشان بروم و بعد از چند ماه تمرین به روز فیلمبرداری رسیدیم. تجربه کار کردن در کنار بازیگران حرفهای رویایی بود.
مهدی اصغری مطرح کرد: ما درباره یک فیلمساز فیلم میسازیم و بهترین راه برای درک سینما یادآوری فیلمهای بزرگ گذشته و خاطرهانگیز است. به همین دلیل در این فیلم ارجاعات متعددی داشتیم. من حداقل فعلا درک خودم از زندگی شخصی را میسازم و مخاطب قیاس میکند و دریافت خود را خواهد داشت.
مهشید خدادی یکی از بازیگران این فیلم گفت: این فیلم اولین تجربه من بود و همه عوامل با من خیلی همراه بودند و امیدوارم همیشه بتوانم با چنین گروهی کار کنم و مداوم بیاموزم.
امید اکبری طراح صحنه درباره تجربیات خود بیان کرد: چند ماه تحقیق و پژوهش داشتیم و تمام المانها را از خود بلوچستان تهیه کردیم تا حس و حال دقیقا همان چیزی باشد که باید داشته باشیم.
صادق سهرابی دیگر بازیگر این فیلم گفت: این فیلم به جنبههایی از قوم بلوچ میپرداخت و دوست داشتم به عنوان کوچکترین عضو این کار حضور داشته باشم. فیلم از نگاه و جنبهای دیگر به قوم بلوچ نگاه میکند. در خیلی از کارها سطحی به قوم بلوچ نگاه شده است و خوشحالم که در این فیلم نگاه دقیقی وجود داشت.
داود ملک حسینی مدیر فیلمبرداری این فیلم بیان کرد: نقد اگر سازنده باشد قطعا من خودم را اصلاح میکنم. ما با فیلم ساختنهای خود مشق میکنیم.
منبع