بانوان مچ انداز البرزی را در منزل شخصی خودم تمرین می‌دهم


به گزارش ایرنا، «حمیرا شاهیان یار» ۳۸ ساله یکی از مربیان رشته مچ اندازی است و طبق آخرین تصمیم فدراسیون به عنوان سرمربی تیم ملی مچ اندازی بانوان کشور نیز انتخاب شده است.

شاهیان یار روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: از سن ۹ سالگی وارد ورزش‌های رزمی شدم و بعد از آن به سمت رشته بدنسازی و پرورش اندام رفتم. کم کم به فیتنس و مچ اندازی علاقمند شدم و طی ۹ سال اخیر به صورت متمرکز روی رشته مچ اندازی فعالیت می‌کنم.

سرمربی البرزی رشته مچ اندازی و سکانداری تیم ملی این رشته با اشاره به افتخارات خود، گفت: در رشته مچ‌اندازی افتخار قهرمانی آسیا را در کارنامه خود دارم و در زمان حاضر علاوه بر مربیگری این رشته یکی از داوران آسیایی نیز هستم.

وی که به عنوان اولین داور زن ایرانی در رشته مچ اندازی نیز شناخته شده است در ادامه افزود: بعد از کسب مهارت‌های لازم و تخصصی به عنوان ورزشکار، وارد کلاس‌های داوری شدم و پس از آن دوره‌های مربیگری مچ‌اندازی از درجه سه به بالا را طی کردم.

شاهیان یار تصریح کرد: در زمانی که من این کار را بطور حرفه‌ای شروع کردم منبع خاصی برای این رشته در سطح کشور نبود با تحقیق و تعامل و برقراری ارتباط با بازیکنان و مربیان و داوران مطرح جهانی سطح دانش خود را ارتقا دادم و در طول این سال‌ها شاگردان زیادی تربیت کردم و همواره برای ترویج این رشته در سطح کشور تلاش می‌کنم.

وی با اشاره به کمبود مربی این رشته در کشور گفت: شاید مجموع مربیان حرفه‌ای و دارای مدرک این رشته حدود ۲۰ نفر در سطح کشور باشد و امیدوارم با نگاه ویژه و حمایت مسوولان ورزشی این رشته در بین بانوان گسترش بیشتری پیدا کند.

سرمربی تیم ملی مچ اندازی بانوان در تشریح آخرین وضعیت تیم ملی مچ اندازی نیز خاطرنشان کرد: بعد از مسابقات کشوری بیرجند نفرات برتر به مرحله اول اردوی تیم ملی دعوت شدند که از این سهمیه نیز هفت نفر ورزشکاران البرزی هستند. ورزشکاران پس از این به مرحله دوم اردو نیز دعوت خواهند شد تا اعضای نهایی تیم ملی برای مسابقات آسیایی انتخاب شوند. مسابقات آسیایی سال آینده اواخر فروردین ماه به میزبانی هند برگزار خواهد شد. آخرین افتخار تیم مچ اندازی بانوان کشور مقام نایب قهرمانی مسابقات آسیایی در سال ۱۴۰۱ بوده است.

وی به محدودیت منابع مالی در این رشته نیز اشاره کرد و افزود: اگر حمایت‌های مالی از تیم به طور کامل انجام شود می‌توانیم در همه اوزان نماینده داشته باشیم ولی معمولاً به دلیل محدودیت‌های مالی حداکثر ۶ یا هفت نفر از بانوان این رشته به مسابقات اعزام می‌شوند.

شاهیان یار افزود: علاوه بر تیم ملی مچ اندازی بانوان من به عنوان سرمربی تیم ملی مچ اندازی معلولین نیز انتخاب شده‌ام و در حال آماده‌سازی ورزشکاران عزیزمان برای مسابقات آسیایی ازبکستان نیز هستیم.

وی به مشکلات ورزشکاران این رشته نیز اشاره کرد و افزود:‌ مچ اندازی ورزشی است که از سن ۱۳ سالگی شروع می‌شود و نبود امکانات در سطح استان به خصوص شهرستان‌ها موجب می‌شود تا ورزشکاران با سختی‌ها و زحمات زیادی برای تمرین خود را به کرج برسانند و از این جهت من از منزل شخصی خود نیز برای تمرین دادن شاگردانم استفاده می‌کنم. امیدوارم با حمایت بیشتر مسوولان ورزشی استان شرایط برای تمرین بانوان ورزشکار مهیاتر شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

پیش بینی بارش برف و کاهش هشت درجه ای دما در البرز

“آرش بهاروند احمدی ” روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : سامانه سرد بارشی از …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ