افزایش ۲۰ درصدی علاقه جوانان برای ورود به نیروی زمینی ارتش


به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیر سرتیپ دوم اصغر علی‌پور روز شنبه ۲۰ بهمن ماه در همایش و کارگاه آموزشی افسران عضویاب که در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، گفت: ۳۱ دفتر جذب و عضویابی با دستور امیر فرمانده این نیرو که قبلا تحت این عنوان دفتری نداشتیم این دفاتر تشکیل شد.

وی درباره شرایط جذب در ارتش افزود: شرایط استخدام داوطلبان از سن ۱۷ تا ۲۳ سال و در رشته‌های علوم تجربی، علوم ریاضی، علوم انسانی و معارف اسلامی است. استخدام نفراتی که شاخص هستند مثلاً از لحاظ علمی از لحاظ ورزشی و حتی کارکنانی که بسیج فعال هستند برای استخدام در اولویت قرار دارند و بعد از ثبت نام وارد مراحل گزینش می‌شوند.

معاون نیروی انسانی نزاجا درباره آمار ثبت نامی نسبت به سال‌های قبل در نیروی زمینی افزایش داشته است عنوان کرد: امسال ۲۰ درصد جوانان بیشتری علاقه داشتند که وارد نیروی زمینی شوند که ثبت نام شدند.

علیپور ادامه داد: نفراتی که داوطلب بودند به صورت عضویابی در نشان‌گاه‌های ثابت انجام می‌شود. این نشان گاه‌ها در کل استان یا شهرستان داریم که بازیابی‌ها را انجام می‌دهند که نفرات شایسته و نخبه، متدین، انقلابی و مستعد برای ورود در ارتش جمهوری اسلامی را شناسایی کنند.

وی افزود: به قول فرمانده کل ارتش و نیروی زمینی رزمنده باشند در واقع ما نیاز رزمنده داریم که آنها را انتخاب می‌کنیم و در مراحل گزینش وارد ارتش بشوند.

معاون نیروی انسانی نزاجا در ادامه گفت: فارغ التحصیل دانشگاه‌های خارج از نیروی زمینی هم استخدام داریم تحت عنوان افسر پیمانی و کارمندی و در تخصص‌ها و رشته‌هایی که نیروی زمینی نیاز دارد مثلاً در مکانیک در رایانه در گرایش‌های برق الکترونیک مخابرات این رشته‌ها استخدام می‌کنیم.

بنابر فرامین فرمانده کل قوا برای جذب و استخدام جوانان مومن و انقلابی و مستعد در ارتش، دفاتر جذب و استخدام در سراسر کشور در نیروی زمینی تاسیس شده است.

بر همین اساس نمایندگان دفتر عضویاب نیروی زمینی ارتش صبح امروز شنبه ۲۰ بهمن ماه در جلسه هم‌اندیشی شناسایی افراد مومن و انقلابی برای ارتش با مددهای علمی برای جذب آشنا شوند شرکت کردند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

نماینده مجلس: آمریکا بدعهدی خود را با ایران اثبات کرده است

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره سخنان رهبر معظم انقلاب و اشاره …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ