سید حسن خمینی: بنیان تفکر امام بر محرومیت‌زدایی است/پیام تسلیت به خانواده دانش آموزان نخبه

به گزارش ایرنا ،«حسین دهقان»، رئیس، مدیران و جمعی از کارکنان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با حضور در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ضمن تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی دیدار کردند.

یادگار امام روز شنبه در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه جامعه آن روز ما در شمایل امام نجات خودش را دیده، گفت: امام به مردم گفت ریشه مشکلات شما در «استبداد تاریخی» است و خود این استبداد هم در تعامل علّی و معلولی با استعمار است. ایشان سپس «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مطرح کرد. در این شعار استقلال همان آزادی در افق ملی و آزادی همان استقلال در افق فردی است. امام گفت این مورد قبول نیست که شاه ایران تحت تأثیر و تصمیم دیگران باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی افزود: برای فروپاشی یک نظامی مثل نظام ستمشاهی، همه مخالفین دور هم جمع می‌شوند و بر سر نخواستن یک چیز اجماع می‌کنند. اما اگر قرار شد بگویند چه می‌خواهیم و به یک امر ایجابی برسند، آن وقت اول دعوا است. همزمان با قضایای چند سال پیش در کشور نیز عده ای در خارج کشور وقتی می‌خواستند با جمهوری اسلامی مخالفت کنند، دور هم جمع شدند، ولی وقتی خواستند بگویند چه باشد، اول هفته با هم ائتلاف کردند و آخر هفته منفک شدند!

سید حسن خمینی: بنیان تفکر امام بر محرومیت‌زدایی است

یادگار امام با تأکید بر اینکه سال‌های ۵۷ و ۵۸ اتفاق عظیمی در ایران افتاده، افزود: بر اینکه نظام شاهنشاهی بر سر کار نباشد، خیلی گروه‌ها همراه بودند، اما در ۱۲ فروردین قرار شد یک جمله ایجابی بگویند تا معلوم شود چه حکومتی جای آن باشد. در اتفاق بزرگ ۱۲ فروردین همه گفتند به خاطر اعتماد به یک نفر حرف او را قبول می‌کنیم و لذا ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند. حقیقتا این پرسش را همواره باید تکرار کنیم که مردم در وجود این پیرمرد چه دیده بودند که این همه انسان از طبقات مختلف دور او جمع شده بودند؟

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی اولین انقلاب تاریخ ایران است، یادآور شد: در کشورهای دیگری که انقلاب رخ داده بود، طبقاتی بودند، اما در انقلاب اسلامی ایران اصلا بحث طبقاتی ندارید. یعنی به همان اندازه طرفداران انقلاب اسلامی و امام در دهک اول حضور دارند که در دهک آخر؛ همان اندازه در میان بازاریان که در میان دانشگاهیان؛ همان اندازه در میان روحانیون که در میان اقشار دیگر؛ مجموعا در دهک‌های پایین تقریبا ۱۰۰ درصد و در دهک‌های بالا اندکی کمتر هستند.

یادگار امام گفت: آن زمان یک پیرمرد در نجف با یک جمع کمی دور هم نشسته بودند؛ نظام روحانیتی که حاکمان وقت می‌گفتند ارتجاعی است، تمام شده تلقی می شد و مدعی بودند ادبیات مناسبی برای روزگار خودش ندارد. اما چرا دل‌ها به این فرد معطوف شد؟ جواب اصلی به نظر من این است که امام با شجاعت دقیقا روی درد تاریخی مردم ایران دست گذاشت؛ آنچه که همه لمس می‌کردند، ولی یا نمی‌دانستند چیست و یا می‌ترسیدند بگویند چیست را او به زبان آورد. ایشان دست روی «استبداد» گذاشته و دقیقا علت فقر آن زمان، مشکلات آن روزگار و نارضایتی‌های مردم را هدف‌گیری کرده بود. امام همگان را به این نکته توجه دادند که این ساختار ظالمانه است. او به مردم گفت، حلبی‌آبادها و حاشیه‌نشین‌ها به خاطر فاصله طبقاتی و فساد اقتصادی پدید آمده است.

سید حسن خمینی: بنیان تفکر امام بر محرومیت‌زدایی است

سید حسن خمینی یادآور شد: اواخر سلطنت پهلوی ما ضریبی جینی بسیار بالایی پیدا می‌کنیم. در یک دوره تبلیغاتی دروغینی شکل گرفت و بسیار هم هنرمندانه کار را پیش بردند تا یک سرزمین موعود در گذشته را تصویرسازی کنند. اما خاطرات عَلَم را ببینید که روایت می کند، سال‌های ۵۵ و ۵۶ دوره بیماری هلندی و سقوط اقتصادی شدید رژیم شاه است. اصلا چرا دولت هویدا کنار رفت؟ به خاطر زمین خوردن سیاست‌های اقتصادی‌اش کنار رفت و سال ۵۵ آموزگار بر سر کار آمد. اگر با آن شرایط پیش می‌رفت، حتما کشور با سقوط اقتصادی بسیار شدیدی در دهه ۶۰ همراه بود.

وی اظهار داشت: امام به مردم گفت اگر دین و اخلاق شما را هدف گرفته‌اند و جشن هنر راه می‌اندازند، ریشه‌اش استبداد است. اقتصاد شما از بین رفته، روستاها را ترک کرده‌اید، به حاشیه شهرها آمده‌اید و کارگران صنعتی بسیار کم بضاعت شده‌اید؟ چون با اشتباه فاحش اصلاحات ارضی یک موج مهاجرت به شهر داریم. اصلاحات ارضی سیاست بسیار شکست خورده‌ای در دهه ۴۰ است. خیلی‌ها می‌گویند عامدانه برای اینکه شهرها احتیاج به کارگر صنعتی داشت، این کار را کردند؛ ولی اجرای آن سیاست جزو دستوران اصل چهار ترومن بود که با تصویر اشتباهی از فئودالیته در ایران اجرا شد.

یادگار امام تأکید کرد: امام به مردم گفت ریشه مشکلات شما در «استبداد تاریخی» است و خود این استبداد هم در تعامل علّی و معلولی با استعمار است. ایشان سپس «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مطرح کرد. در این شعار استقلال همان آزادی در افق ملی و آزادی همان استقلال در افق فردی است. امام گفت این مورد قبول نیست که شاه ایران تحت تأثیر و تصمیم دیگران باشد. خیلی روشن است که محمدرضا از این حیث خیلی ناتوان بوده؛ یعنی حتی رفتنش از ایران با هماهنگی سفیر وقت انگلیس است.

وی با بیان اینکه جامعه آن روز ما در شمایل امام نجات خودش را دیده است، ادامه داد: البته به این عامل «صداقت» و «شجاعت» را هم اضافه کنید. شجاعت مقوله خیلی مهمی است. اگر یک نفر فقط یک تصمیم مثل پرواز ۱۲ بهمن را می گرفت، شجاعت در مورد او صدق می کرد. آن هواپیما از آسمان کشورهای عضو ناتو به تهران آمده و در فرودگاهی به زمین نشسته که تمام افسران دور هواپیما مرتبط با رقیب یا دشمن هستند. همه به اتفاق گفتند این کار را نکنید، ولی شجاعت باعث شد که امام بگوید من می‌آیم.

در مراسم تجدیدمیثاق فرماندهان ارشد سپاه با امام

سید حسن خمینی: دشمنانی داریم که در لباس دوستان ما هستند/ بد نیست گاهی انسان ضعیف شود تا دشمنش را بشناسد! آیه قرآن می‌فرماید «اگر دشمنت بال‌هایش را برای‌ صلح باز کرد، تو هم قبول کن»؛ اما بدان صلح دشمن گاهی خدعه است

 به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان سپاه با آرمان‌های امام خمینی(ره) تجدید میثاق کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه هرچه می‌توانید مجهز بشوید، گفت: دنیا همان‌ دنیای تیمور و چنگیز است؛ به هیچ عهد، وفا، پیمان و دلسوزی نمی‌شود پایبند شد. اگر قدرت‌ و توانایی خودمان‌ نباشد، همیشه زیر سمّ اسب‌هایشان بوده‌ایم و از این به بعد زیر چرخ تانک‌هایشان خواهیم بود.

 حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی طی سخنانی در مراسم تجدید میثاق فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با آرمان‌های امام خمینی(س)، با اشاره به آیه شریفه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم وَآخَرینَ مِن دونِهِم لا تَعلَمونَهُمُ اللَّهُ یَعلَمُهُم»، گفت: در عنوان و آرم سپاه آیه‌ای ثبت‌ شده‌ که نکات بسیار مهمی در آن وجود دارد.

یادگار امام افزود: سپاه بر اساس‌ این جمله‌ شکل گرفته که هرچه‌ در توان دارید را آماده کنید. یک روزگاری مصداق آن شمشیر و سپر و تیر بوده‌ که طبیعتا در گذر زمان تغییر می‌کند. روایتی از پیامبر(ص) هست که «علم سلطان است». علم قدرت است. حتی دست‌ برتر در جنگ روایت‌ها «مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» است؛ بخش بزرگتر آن توانایی اقتصادی و البته بخش زیادی هم نیروی نظامی است.

در مراسم تجدیدمیثاق با امام؛

فرمانده کل سپاه: امام با دست خالی آمریکا را شکست داد/ رژیم صهیونیستی فرزند ارشد آمریکا است

سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران طی سخنانی در حرم مطهر امام خمینی گفت: امام با دست خالی آمریکا و همه متحدان او را غافلگیرانه شکست داد و شگفت انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد.

این آمریکا آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت و نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود؛ تسلط سیاسی او بر بخش مهمی از جهان مستحکم و عمیق بود.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران گفت: ما امروز آمده‌ایم تا عهد ابدی خود را با نماد عزت مسلمانان عالم تجدید کنیم و تأکید کنیم پاسداران انقلاب اسلامی همچنان شهید می‌شوند و در عین حال انقلاب امام پیشرفته است و توانسته است در دوردست با مستکبران درگیر شود.

سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در مراسم تجدید میثاق فرماندهان سپاه با آرمانهای امام راحل طی سخنانی اظهار داشت: انقلاب اسلامی بعثت مجددی از اسلام بود.

وی افزود: وقتی پیامبر، اسلام را از غار حرا آغاز کرد هیچکس تصور نمی‌کرد این قلیل از مستضعفان چگونه این پیام الهی را از مکه به عالم انتشار دهند و اسلام با سرعت به یک قدرت عظیم در عالم تبدیل شود.

سردار سلامی با بیان اینکه امام بزرگترین امپراطوری بشر را شکست داد، عنوان کرد: آمریکا در آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت و نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود. آمریکا در آن زمان در شطرنج سیاسی عالم قدرتهای بزرگ را هم مات می‌کرد اما امام با تکیه بر جهان بینی توحیدی از قدرت می‌دانست که اگر همه قدرتهای عالم جمع شوند قدرت خلق یک پشه را ندارند و با این نگاه وارد میدان شد.

فرمانده کل سپاه اظهار داشت: در ادامه هم شکست‌های جبهه استکبار ادامه یافت و امام فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند در انتها هم امام با پیروزی از میدان خارج شد. هرگاه اندیشه‌های امام ظاهر می‌شد تیرگی‌های جاهلیت مدرن رخت بر می‌بست. به فضل الهی راهی را که امام گشود، توسط خلف صالح او یعنی رهبر عزیزمان که تمام جلوه‌های امام را در خود متجلی کرده است، ادامه یافت.

در پیامی؛

تسلیت سید حسن خمینی در پی جان باختن شماری از دانش آموزان نخبه کرمانی

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در پیامی ضمن تسلیت جان باختن شماری از دانش آموزان نخبه کرمانی، تاکید کرد: این واقعه تلخ اگرچه به واسطه از دست رفتن سرمایه‌های انسانی کشور، جبران ناپذیر است، ولیکن باید باعث جزم شدن عزم مسئولین برای جلوگیری از تکرار اینگونه سوانح شود.

ضایعه ناگوار جان باختن شماری از دانش آموزان نخبه کرمانی را به خانواده‌ها و دوستان آنها تسلیت عرض می کنم.

این واقعه تلخ اگرچه به واسطه از دست رفتن سرمایه‌های انسانی کشور، جبران ناپذیر است، ولیکن باید باعث جزم شدن عزم مسئولین برای جلوگیری از تکرار اینگونه سوانح شود. 

خداوند به بازماندگان این حادثه صبر و به مجروحان سلامتی عطا کند. سید حسن خمینی

 در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی مدیرعامل و جمعی از مربیان شرکت فرهنگی ورزشی سایپا، رئیس و جمعی از کارکنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اقشار مختلف مردم با حضور در حرم مطهر امام خمینی با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تجهیزات و فناوری های نوین اطلاعاتی به نیروی زمینی ارتش ملحق شد

به گزارش ایرنا از روابط عمومی ارتش، آئین الحاق تجهیزات و فناوری‌های نوین اطلاعاتی با …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ