به گزارش ایرنا،حجتالاسلام ابوالفضل یعقوبی عصر شنبه در نشست صمیمانه مدیران مسئول خبرگزاری ها و پایگاههای خبری استان اصفهان با استاندار این استان با اشاره به مشکلاتی نظیر وام، بیمه خبرنگاران و بازنشستگی اظهار کرد: برخی با نگاهی سختگیرانه نسبت به حوزههای فرهنگی، به خصوص حوزه رسانه، برخورد میکنند.
وی ادامه داد: برخی اینگونه متصور هستند که خبرنگاران یک مجموعه مطبوعاتی همانند یک مجموعه اقتصادی دارای توان مالی هستند، در حالی که اینطور نیست.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با تاکید بر لزوم تغییر نگاه مدیران مرتبط با حوزههای بانک، اداره کار و تامین اجتماعی، اظهار کرد: نوع نگاه برخی در حوزههای فرهنگی به خصوص حوزه رسانه باید تغییر کند، نه اینکه با این نگاه سختگیرانه اعمال نظر کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با انتقال نظرات و نگاه مثبت مدیران ارشد به حوزه رسانه و فرهنگ به مدیران اجرایی استان، مشکلات این حوزه قابل حل باشد.
رسانهها در ایجاد همصدایی و امید در جامعه نقش اساسی دارند
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان نیز در این نشست بر نقش حیاتی رسانهها در ایجاد همصدایی، امید و اطلاعرسانی دقیق در جامعه تاکید کرد.
احسان مشگلانی با اشاره به اهمیت تعامل سازنده بین رسانهها و مسئولان، گفت: رسانهها بازوی توانمند مدیران در اطلاعرسانی و آگاهی بخشی به مردم هستند و میتوانند با تحلیل و پیشنهادهای خود، در حل مشکلات و چالشهای استان نقش موثری ایفا کنند.
وی با تاکید بر رویکرد دولت در تعامل با رسانهها، افزود: معتقد به جریان آزاد اطلاعات هستیم و همواره تاکید داریم نباید رسانهها را سانسور کنیم، بلکه باید با ایجاد اعتماد متقابل، زمینه را برای فعالیت آزادانه و مسئولانه آنها فراهم کنیم.
مشگلانی با اشاره به ضرورت تخصصی شدن فعالیت رسانهها، از خبرنگاران خواست تا حوزههای مورد علاقه و تخصص خود را اعلام کنند تا در جلسات و برنامههای مرتبط، از ظرفیت آنها به نحوه مطلوب استفاده شود.
وی همچنین بر لزوم توجه رسانهها به اخبار شهرستانها تاکید کرد و گفت:شهرستانها برای ما بسیار مهم هستند و در همین راستا، در نظر داریم تورهای رسانهای به شهرستانهای استان برگزار کنیم تا خبرنگاران از نزدیک با مسائل و مشکلات این مناطق آشنا شوند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان با اشاره به اهمیت اطلاعرسانی از طریق کانالهای رسمی استانداری، از رسانهها خواست تا در مواقع بحران در انتشار اخبار و اطلاعات، به این منابع توجه ویژه داشته باشند.
به گزارش ایرنا، حدود ۵۴۲ رسانه مجوزدار در استان وجود دارد که با مجوز وزارت ارشاد در استان فعالند.از این تعداد ۱۳۹ رسانه چاپی و در استان فعالیت میکنند.
۱۹۶ رسانه الکترونیک غیر برخط و ۱۵ روز نامه روزانه چاپ می شوند. در استان اصفهان ۲۸ هفته نامه و سه تا دو هفته نامه ، ۲۶ تا ماهنامه فعال هستند.
پنج دو ماهنامه و ۴۶ تا فصل نامه ویکی سالنامه و یک خبرگزاری ایمنا که به صورت کشوری در اصفهان فعالیت میکند.
۱۵ دو فصل نامه و ۲۶ پایگاه خبری از استان اصفهان و ۲۰۶ پایگاه خبری کلا که مجموعاً ۵۴۲ رسانه به صورت رسمی در استان اصفهان فعالیت میکنند.
منبع