به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، «علی سهرابیبیدار» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر، به ارائه آمار دقیق از مشترکان و مصرف برق در استان پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر ۸۴۳ هزار و ۳۸۵ مشترک برق در استان همدان وجود دارد. از این تعداد، ۶۷۱ هزار و ۸۶۶ مشترک با سهم ۷۹.۷ درصد در بخش خانگی قرار دارند که ۳۲.۵ درصد از کل مصرف برق استان را در ۹ ماهه نخست امسال به خود اختصاص دادهاند.
وی افزود: همچنین، ۳۴ هزار و ۵ مشترک در بخش عمومی و اداری، ۷ هزار و ۲۷ مشترک در بخش صنعتی و ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک در بخش کشاورزی قرار دارند که با وجود سهم ۱.۷ درصدی از کل مشترکین، ۳۶.۷ درصد از مصرف برق استان را شامل میشوند. همچنین، ۱۳.۲ درصد از مشترکین در بخش سایر مصارف (تجاری) و ۰.۴ درصد در بخش روشنایی معابر قرار دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: آمار نشان میدهد که بخش کشاورزی با وجود تعداد کم مشترکین، سهم قابل توجهی از مصرف برق استان را در اختیار دارد. این موضوع اهمیت مدیریت مصرف انرژی در این بخش را بیش از پیش آشکار میکند.
سهرابی بیدار با اشاره به شرایط جوی اخیر و بارشهای شدید، بیان داشت: شبکه برق استان همدان از استحکام بالایی برخوردار است و تحت تأثیر شرایط جوی قرار نگرفته است. با وجود بارشهای سنگین، شبکه برق استان بهطور کامل پایدار بوده و هیچگونه اختلالی در خدماترسانی به مشترکان ایجاد نشده است.
وی با اشاره به طول شبکه توزیع برق استان، گفت: طول شبکه توزیع برق استان همدان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است که شامل شبکههای شهری، روستایی و بیابانی میشود. همچنین تعداد پستهای توزیع برق استان ۲۰۸۹ دستگاه با ظرفیت ۲۵۳۶ مگاوات است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان درخصوص افزایش قابلیت اطمینان شبکه، اظهار داشت: تاکنون ۶۲۲ روستا به طور کامل استانداردسازی شدهاند و وضعیت شبکه برق در مناطق روستایی مطلوب است. همچنین، یکهزار و ۸۲۶ اصله پایه برق اصلاح و یکهزار و ۲۰۷ نقطه حادثهخیز رفع حریم و اشکال شدهاند.
وی به تشریح پروژههای قابل افتتاح در دهه فجر، پرداخت و گفت: ۶۴۴ پروژه در استان با اعتباری بالغ بر ۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال از هفته دولت تاکنون به بهرهبرداری رسیده است.
سهرابیبیدار با بیان اینکه اجرای پروژهها در طول سال به صورت مستمر ادامه دارد، بیان داشت: بهرهبرداری از این پروژهها عمدتاً در دو مقطع مهم هفته دولت و دهه فجر انجام میشود و این اقدامات بخشی از برنامههای شرکت توزیع برق همدان برای بهبود و توسعه زیرساختهای انرژی در استان است.
وی یادآور شد: این پروژهها در حوزههای مختلفی از جمله توسعه و احداث شبکههای توزیع، اصلاح و بهینهسازی شبکههای موجود، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، هوشمندسازی و کاهش تلفات انرژی اجرا شدهاند. وی افزود: این پروژهها در راستای ارائه خدمات بهتر و پایدار به مشترکان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اهمیت هوشمندسازی شبکه برق، گفت: در راستای هوشمندسازی، ۴۵۹ نقطه کنترل از راه دور در شبکه ۲۰ کیلوولت استان ایجاد شده است.
وی افزود: همچنین، ۸۵ درصد از مشترکان خانگی و ۱۰۰ درصد از مشترکان صنعتی و کشاورزی تحت پوشش سیستمهای هوشمند اندازهگیری قرار گرفتهاند. هوشمندسازی شبکه باعث کاهش مدت زمان خاموشیها و افزایش بهرهوری شده است.
این مقام مسئول با اشاره به برنامههای شرکت در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، گفت: در حال حاضر ۵۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان همدان در حال بهرهبرداری است و ۱۴۰ مگاوات دیگر در دست اجرا قرار دارد.
سهرابیبیدار با اشاره به چهار محور راهبردی، گفت: هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، ارتقای بهرهوری و مشتریمداری چهار محور اصلی فعالیتهای شرکت هستند.
وی افزود: در راستای مشتریمداری، ۷۰ درصد از خدمات شرکت بهصورت غیرحضوری ارائه میشود و ۹۹ درصد از مشترکان نیز پرداختهای خود را بهصورت غیرحضوری انجام میدهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به ارتقای بهرهوری در شرکت توزیع برق، متذکر شد: در راستای افزایش بهرهوری، ۲۸۴ دوره آموزشی با ۱۳۲۹ نفر ساعت برگزار شده است. همچنین، ۱۹ مانور عملیاتی و اجرایی برای افزایش آمادگی نیروها انجام شده است.
انتهای پیام/
منبع