مسعود نیکبخت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اجرای دیوار ساحلی در منطقه جوادیه و به موازات آن اجرای کانال هدایت آبهای سطحی، امروز به نقطه عطفی برای امنیت این منطقه و پایانی بر کابوس سیلاب های فصلی است.
وی افزود: سال های گذشته بارها تجربه ناخوشایند سیلاب های فصلی و خسارت به منازل مسکونی در مسیر خندق ها موجب نارضایتی هایی شده بود.
نیکبخت ادامه داد: گرچه مدیریت بر مسیل ها وظیفه اداره آب منطقه ای است اما به جهت تعهدی که نسبت به شهروندان احساس می شود، شهرداری نیز بخشی از مدیریت بر مسیل ها را با اجرای کانال هدایت آب های سطحی در دستور کار دارد.
معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری بجنورد گفت: مساله روان آب ها یک امر رایج در کشور است و بسته به جریان شدید بارش ها ممکن است باز هم تجربه روان آبها را داشته باشیم.
وی یادآور شد: مهم این است که منازل مسکونی شهروندان از مخاطرات سیل در امان باشد و این مهم مشکلات ساکنان مناطق جوادیه بجنورد را مرتفع خواهد کرد.
نیکبخت خاطرنشان کرد: این طرح که از مدتها پیش جزو خواستههای شهروندان منطقه بوده، با هدف جلوگیری از سیلابهای ناشی از بارندگیهای شدید و همچنین تامین امنیت بیشتر برای شهروندان در دست اجرا قرار گرفت و با جدیت پیگیری شد.
شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.
منبع