“علی محمدی ” روز سه شنبه به مناسبت ۹۰ سالگی خبرگزاری جمهوری اسلامی با حضور در ایرنا مرکز البرز افزود: این رسانه امانتدار مردم و نظام اسلامی است.
وی ادامه داد: خبرگزاری جمهوری اسلامی با این قدمت طولانی به طور قطع شایستگی ها و کارهای بزرگی داشته که موجب ماندگاری آن شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه قلم دارای قداست وارزش خاص است ، گفت : در عصر مجازی کار و فعالیت در رسانه به نسبت گذشته از سرعت بالایی برخوردار است.
وی در عین حال تاکید کرد که کار در رسانه به ویژه ایرنا دشوار است و خبرنگار گاه و بی گاه ممکن است مورد بی مهری قرار بگیرد هرچند که کار در رسانه شیرینی خاص خود را دارد.
“اداره ای به نام آژانس پارس در سال ۱۳۱۳ خورشیدی در وزارت امور خارجه تشکیل شد تا اخبار کشور را گردآوری و در دسترس مردم و مطبوعات قرار دهد و علاوه بر این ۲ نشریه صبح و عصر به زبان های فارسی و فرانسه برای مسوولان و خبرگزاریهای خارجی و روزنامهها منتشر و ارسال میکرد و با خبرگزاری های فرانسه، رویتر، آسوشیتدپرس و یونایتدپرس و آناتولی قرارداد خبری داشت.
آژانس پارس از سال ۱۳۳۲ خورشیدی اخبار خبرگزاری ها و رادیو و تلویزیونها و مطبوعات را به زبان های مختلف ترجمه و منتشر میکرد تا اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۳۶۰ خورشیدی نام این خبرگزاری به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تغییر داده شد تا دوره ای تازه را شروع کند.
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و نخستین نهاد حرفهای گردآوری و انتشار خبر و عکس و تولید محصولات رسانه ای- خبری در تاریخ ایران است.
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به باز تعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت های ایران و جهان به ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد. محمدرضا شریف، سید کمال خرازی، حسین نصیری، فریدون وردینژاد، عبدالله ناصری طاهری، احمد خادمالمله، سیدجلال فیاضی، محمد جعفر بهداد، علی اکبر جوانفکر، مجید امیدی شهرکی، محمد خدادی، سیدضیا هاشمی، محمدرضا نوروزپور و علی نادری مدیران عامل ایرنا در چهار دهه گذشته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بودهاند و هم اکنون در دولت چهاردهم حسین جابری انصاری پانزدهمین مدیرعامل این رسانه محسوب میشود. “
منبع