به گزارش خبرنگار ایرنا رحمان مظفرینژاد روز سهشنبه در نشست خبری اظهار کرد: این اعتبار برای آزادی زندانیان، بسته معیشتی، کمک به اردوهای جهادی، بازسازی قنات، بازسازی جاده، کاشت درخت، اقدامات بهداشتی، هزینه تحصیلی دانش آموزان، ایجاد فضای سبز و غیره هزینه شده است.
وی با بیان اینکه واحد معدن قلعه زری هیچ معوقه کارگری، مالیاتی و حقوق کارگری ندارد، بیان کرد: حقوق دولتی معادن هم براساس قانون ابلاغی همه ساله به صورت کامل پرداخت میشود اما اینکه چرا به استان برنمیگردد نیازمند مطالبه گری اصحاب رسانه است.
مدیرعامل معدن مس قلعه زری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳ هزار نفر ساعت برای کارکنان و ۲۴ هزار و ۴۲۵ ساعت دوره آموزشی برای خانواده آنان برگزار شده است.
مظفرینژاد با اشاره به اینکه ذخیره قطعی این معدن یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، افزود: سالانه ۱۵۰ هزار تن کانسنگ مس و هفت هزار تن محصول کنسانتره مس تولید و به بازارهای داخلی و خارجی صادر میشود.
وی یادآور شد: اکتشاف سرلوحه توسعه در معادن است و حدود ۱۰ هزار متر حفاری در عمق ۳۰۰ متر انجام شد و از این اکتشاف راضی هستیم چون ذخایر جدیدی کشف شده است.
مظفرینژاد عنوان کرد: در مزایدههای ادارهکل صنعت، معدن و تجارت، یک پهنه اکتشافی در چاهداشی، آب گرم و شورک را دریافت کردهایم که امیدواریم بتوانیم به ذخایر خوبی در این پهنههای معدنی دست یابیم.
وی یکی از زیرساختهای ضروری این شرکت را تامین برق دانست و گفت: میزان انرژی برق فعلی، تکافو و توسعه و طرحهای توسعهای این معدن و کارخانههای آن را نمیدهد به همین واسطه مسئولان معدن جلسههای با ایمیدرو برگزار کردهاند و قرار شده از پست برق معادن شاهکوه نهبندان برق به شوسف و از آن جا به بصیران کشیده شود از بصیران هم همه معادن و شرکتهای معدنی که در این مسیر قرار دارند به میزان مورد نیاز برق خودشان را بگیرند.
مدیرعامل معدن میناکان ادامه داد: شرکت میناکان هم درخواست ۱۱ مگاوات برق را کرده که میطلبد تا ادارهکل صنعت و معدن پیگیر باشد تا این پروژه هر چه زودتر به سرانجام برسد.
مظفرینژاد بیان کرد: در بحث تامین برق فعلی هم علاوه بر فعال کردن ژنراتورها، توانستیم مجوز ۲ مگاوات پنل خورشیدی را بگیریم.
وی گفت: انتقال آب پساب فاضلاب بیرجند نیاز است به سمت منطقه معدن قلعهزری هدایت شود و در بحث تامین فعلی آب معدن هم پیشبینی لازم صورت گرفته است،
مظفرینژاد با بیان اینکه طرح مکانیزه برداشت سنگ را عوض کردیم و نیروهای متخصص توانستند اولین تونل مکانیزه استخراج و بهرهبرداری معدن قلعهزری راهاندازی کنند، افزود: برداشت سنگ معدن قلعهزری شهرستان خوسف در آینده چندبرابر خواهد شد و ایمنی معدن به مراتب افزایش مییابد.
وی عنوان کرد: در ۲ سال اخیر حدود ۲۵۰ نفر کارگر با اولویت بومیها جذب شدند و تعداد نیروهای شرکت به ۴۹۰ نفر رسیده و اکنون ۹۵ درصد نیروهای این شرکت معدنی بومی منطقه هستند.
مدیرعامل معدن میناکان گفت: برای سال آینده هم حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نیرو جدید برای شرکت معدنی میناکان جذب خواهیم کرد.
مظفرینژاد با اشاره به برقراری بیمه تکمیلی و همچنین بازنگری طرح طبقهبندی در راستای بازسازی حقوق کارگران، افزود: در زمینه کاشت نهال در منطقه هم این شرکت ورود خوبی داشته به گونهای سالانه هزاران درخت از انواع مختلف در منطقه کشت می کنیم.
وی با گلایه از جاده روستایی معدن قلعه زری با توجه به ترددهای بسیاری که در این مسیر صورت می گیرد خواستار توجه ویژه مسئولان به این جاده روستایی شد.
مظفرینژاد یادآور شد: در زمیه ایمنی معدن و ارتقای زیرساختهای بهداشتی آن هم در چند سال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
منبع