به گزارش ایرنا، مهدی جمالینژاد شامگاه سهشنبه در آیین اختتامیه پانزدهین جشنواره فیلم فجر اصفهان در سینما سپاهان اظهار داشت: به طور قطع و یقین همکارانم در مدیریت استان اصفهان تا پای جان برای رفع مسائل و مشکلات هنرمندان پای کار هستند.
وی افزود: در مقابل از هنرمندان تقاضامندیم پا به میدان بگذارند تا اتمسفر هنر اصفهان را که سال های سال به آن افتخار میکردیم، پرافتخارتر کنیم.
جمالینژاد گفت: به منظور یافتن راههای پیشرفت و رفع موانع عرصه هنر به گفت و گو نیاز داریم و تعهد میدهم که مدیریت استان به هیچ عنوان در این زمینه کم فروشی یا کمتوجهی نکند.
وی افزود: شکاف ایجاد شده با مجموعه مدیران و مسئولان باید کم شود و در مجموعه استانداری در صدد هستیم مسائل و راهکارهای هنرمندان را شنیده و در راستای حل آنها قدم برداریم.
استاندار اصفهان اضافه کرد: نباید بین دولت و هنرمندان فاصله وجود داشته باشد تا بتوان با همدلی، هم افزایی و انسجام به افقهای روشنی در عرصه هنر به خصوص سینما رسید.
جای تولید آثار بلند سینمایی در اصفهان خالیست
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این آیین گفت: در خطهای چون اصفهان با ظرفیت خوب عرصه سینمایی جای تولید فیلمهای بلند سینمایی خالیست.
سید مهدی سیدین نیا افزود: همانگونه که اصفهان در تولید فولاد و صنایعی چون پتروشیمی پیشتاز است، هنرمندان استان نیز باید در تولید آثار هنری سینمایی هم از ظرفیت خوبی که دارد استفاده کرده و آن را فعال کنند.
وی تاکید کرد: اصفهان در تکمیل پیشرفت هایش باید در عرصه تولید فیلم هم به جایگاه واقعی خود برسد.
سیدیننیا گفت: امیدواریم سال آینده با حمایتهای لازم در عرصه تولید فیلم، به خصوص آثار بلند سینمایی قدمهای بلندی برداشته و به جایگاهی مناسب دست یابیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: با حکمی که توسط معاون اول رئیس جمهور برای استانداران زده شده است، به زودی شورای سینما در استانها تشکیل میشود.
وی ادامه داد: این اتفاق ، رخداد بزرگی است و امیدوار هستیم با تشکیل شورای سینما در استان اصفهان در تولید فیلم سرمایهگذاری بیشتری داشته باشیم.
وی گفت: هر آن چه در تولید سینمایی استان اصفهان با همه فراز و نشیبها پیش آمده، تمام شده است و باید به فکر آینده پیش روی سینمایی استان باشیم.
سیدیننیا با تشکر از یاری کنندگان برگزاری پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سالها پیش برای آوردن فیلمهای جشنواره فیلم فجر به اصفهان چانهزنیهای زیادی داشتیم تا مگر پنج یا ۶ فیلم برای اکران به این شهر بیایید اما امسال شاهد این هستیم که
۲۹ فیلم بخش سودای سیمرغ و چهار فیلم انیمیشن به همه استانهای کشور از جمله اصفهان داده شد.
وی با اشاره به اینکه در دهه ۸۰ در کل استان اصفهان تنها ۶ سالن سینما وجود داشت گفت: امروز نزدیک به ۷۰ سینما در این استان احداث شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با قولهای مساعدی که در حوزه سینمایی داده شده است، سال آینده تعداد سالنهای استان اصفهان به عدد ۱۰۰ برسد.
در پایان این آیین از سه پیشکسوت عرصه سینمای اصفهان، پری کربلایی، جهانگیر سلطانی و محمدعلی جعفری، پرکارترینهای یک سال گذشته و همچنین صاحبان آثار بخش جنبی پانزدهین جشنواره فیلم فجر اصفهان تجلیل شد.
به گزارش ایرنا، اکران فیلمهای پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان از پانزدهم بهمن در سالن سینما سپاهان آغاز شد.
در این دوره از جشنواره فیلم فجر در اصفهان ۲۹ اثر از بخش سودای سیمرغ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارند و در سینماهای ساحل، سپاهان و فلسطین اکران شدند.
همچنین ۲۱ اثر سینمایی سینماگران اصفهانی در بخش جنبی این جشنواره اکران شدند.
پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان شامگاه ۲۳ بهمن در سینما سپاهان به کار خود پایان داد.
منبع