“مهدی عباسی” روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شورای گسترش آموزش عالی به استناد دستور العمل ایجاد پردیس های علم و فناوری مصوب جلسه شورای گسترش آموزش عالی و نیز درخواست این پژوهشگاه و قرارداد همکاری با ایجاد “پردیس علم و فناوری مشترک مابین پژوهشگاه مواد و انرژی و پارک علم و فناوری البرز” موافقت به عمل آورد.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس با توجه به سابقه مرکز رشد پژوهشگاه و تعداد شرکت های مستقر در آن، ضروری است پژوهشگاه ساز و کار لازم جهت استقرار و تقویت واحد های فناور را در اولویت قرار دهد تا ظرف یکسال آینده شرایط جذب و پذیرش واحدها به ۷۵ درصد شاخص های مورد نظر پارک های در حال توسعه دست یابد.
عباسی گفت: با توجه به اینکه حوزه فعالیت پردیس تخصصی است ساز و کار مشخصی در خصوص جذب فناوران و مخاطبان حوزه مواد و انرژی در استان تهران و البرز باید برنامه ریزی شود.
وی تاکید کرد: کاربری اراضی واگذار شده به پردیس نیز باید مشخص و نحوه واگذاری آن به واحد های فناور با موافقت هیات امنای پژوهشگاه صورت پذیرد.
عباسی افزود: مرکز رشد واحد های فناور وابسته به پژوهشگاه از لحاظ تمام ساختار سازمانی باید ذیل پردیس قرار گیرد.
وی افزود: رییس پردیس به عنوان یکی از اعضای هیات رییسه شورای پژوهشگاه و شورای پژوهش و فناوری شناخته و موظف به شرکت در جلسات هیات رییسه و این شوراها است.
رییس پارک علم و فناوری البرز گفت: این پارک با بسیاری از مراکز علمی، پژوهشی و نیز مراکز بزرگ صنعتی در زمینه توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استان تفاهم نامه همکاری امضاء کرده است.
منبع