ارتباط مستقیم ایده و عمل راهکار تحول اقتصادی در کشور است


به گزارش ایرنا،”پیام باقری ” روز چهارشنبه در آیین پایانی چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر که به میزبانی اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان البرز در کرج برگزار شد، افزود: درفرایند تولید علم و ایده توجه به سه بخش اصلی صنعت، جامعه و دانشگاه مهم است که ارتباط مسنجم و تعامل بین آنها زمینه ساز شکوفایی در زمینه های علمی، اقتصادی و اجتماعی است.

وی بیان کرد: امروز کسانی که در دانشگاه، مراکز علمی و دانش بنیان به تولید علم و ایده می پردازند با فعالان اقتصادی ،صنعتی و بنگاه ها برای رونق اقتصادی و توسعه کسب و کارها همکاری و هم افزایی داشته باشند.

باقری گفت: تعامل بین این ارکان منتج به خلق ارزش افزوده ، ثروت و رفاه عمومی ، پویایی دانشگاه های کشور و جهت دهی و مسیر یابی صحیح برای فعالیت های اقتصادی با نگاه تولید علم و ایده است .

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به خصوص در اقتصاد های نوظهور یک مسیر بسیار سریع و یک بزرگراه برای رساندن ایده به عمل بدون دست انداز وجود دارد که ایده به سرعت به مرحله ظهور و بروز می رسدکه ما با این کمال مطلوب فاصله داریم.

وی تاکید کرد: البته ما در هر ۲ طرف این زنجیره ظرفیت های خوبی داریم، ایران در تولید علم مقام ۱۵ دنیا را دارد که باید ارتباط معناداری بین صنعت ودانشگاه برقرار کنیم. ما در مجموعه اتاق بازرگانی به دنبال اتصال بین دانشگاه و صنعت هستیم و در این مسیر تلاش خواهیم کرد.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت : توجه به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه موجب عینیت بخشیدن به خلاقیت ها، ایده ها و فناوری های نوین می شود؛ یکی از محصولات مهم تولید علم و خلق ایده رساله ها و پایان نامه های دانشجویی است که باید این پایان نامه ها در جهت بهبود محیط کسب و کار و فعالیت های اقتصادی تدوین و به کار گرفته شود.

وی بیان کرد: کمتر از ۲ درصد پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کشور تقاضا محور هستند که باید اصلاح شود؛ برگزاری جشنواره ملی امیر کبیر که با تلاش و پشتکار جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان تحت عنوان رساله های کارفرما محور شکل گرفته است جای تشکر دارد.

باقری افزود: این جشنواره از منظر خود سه رسالت و پیام مهم دارد، ساماندهی ، شکل دهی و شکل گیری گفتمان نتیجه گرا باید در خلال برگزاری آن پیگیری شود؛ واقعیت این است که باید این جشنواره و اقدامات و نگاه ها نتیجه محور باشد و جامه عمل پوشاندن به ارتباط و پیوند صنعت و دانشگاه نیز مهم است.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: بیش از چهار دهه است که از ارتباط بین صنعت و دانشگاه سخن می گوییم اما در سطح ملی این گفتمان به خوبی شکل نگرفته است ضمن آنکه حل مسائله از طریق هدفمندسازی رساله ها با نگاه سفارشی ازسوی کارفرماها نیز حایز اهمیت است.

وی افزود: نتایج جشنواره ملی امیر کبیر باید ارزش آفرینی برای اقتصاد کشور و حلال مشکلات این بخش باشد ضمن آنکه نتایج کار این جشنواره نیز باید در قالب رویداد علمی یا نمایشگاه اطلاع رسانی شود تا بر اهمیت موضوع بیفزاید.

در این جشنواره اعلام شد از مجموع ۹۰۰ اثر ارسالی به جشنواره ملی امیرکبیر ۲۲۰ اثر آنها توسط داوران بررسی و در نتیجه ۳۰ اثر در بخش های مختلف برگزیده شدند که آثار برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

رییس اتاق بازرگانی البرز:پیوند صنعت و دانشگاه رمز شکوفایی کشور است

به گزارش ایرنا، “پرهام رضایی” روز چهارشنبه در آئین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی امیرکبیر …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ