امیررضا دشیری عصر چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: تقارن این ۲ رویداد میتواند تأثیرات عمیقی در ذهن و روحیه جوانان بگذارد و آنها را بیشتر با مفاهیم بزرگ انقلاب اسلامی و ظهور حضرت مهدی(عج) آشنا کند.
وی به عنوان کسی که هر سال در ایام نیمه شعبان در مسیر پیاده روی به سوی مسجد جمکران قم شرکت دارد گفت: در این ایام شاهد حضور پرشور زائرانی هستم که در کنار یکدیگر در این راه معنوی گام برمیدارند.
این موکبدار پیشکسوت اهل شهرستان نطنز افزود: موکب داران در این مسیر با خدمت به زائران فضایی اجتماعی و معنوی خلق می کنند که نقش مهمی در تقویت روحیه امید و نشاط در جامعه دارد.
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری جشنهای نیمه شعبان و پیادهرویهای این ایام برای تقویت امید و نشاط در جامعه گفت: این مناسبتها در شرایطی که جوانان با چالشهای فضای مجازی و مشکلات اجتماعی روبهرو هستند، نقش مهمی در ایجاد انگیزه و همبستگی در میان جوانان و جامعه دارد.
دشیری خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین آثار این جشنها، مشارکت گسترده جوانان و نوجوانان در مراسمهای مذهبی است زیرا به آنان فرصتی میدهد که نه تنها به تقویت ایمان خود بپردازند بلکه در فضایی سالم و اجتماعی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و از نزدیک با ارزشهای دینی و فرهنگی آشنا شوند.
این فعال مذهبی با اشاره به فرصت ویژه فضای مجازی و رسانهها برای فعالیتهای فرهنگی نسل جوان گفت: آن ها امروز به راحتی میتوانند با گرفتن عکسها و ویدیوها، این مراسمها را در شبکههای اجتماعی منتشر و پیام آن را به جمع وسیعتری منتقل کنند.
وی با بیان اینکه انتقال این رویدادها در شبکه های اجتماعی، مروج فرهنگ اسلامی و مذهبی در سطح گستردهای است افزود: همکاری بیشتر میان جوانان، دانشآموزان و فرهنگیان در اینگونه مراسمها میتواند به تقویت روابط اجتماعی و همبستگی در جامعه کمک و پیوندهای مثبت میان نسلهای مختلف را تقویت کند.
دشیری با تاکید بر اهمیت بهبود کیفیت برگزاری مراسم های مذهبی گفت: با ایجاد برنامههای فرهنگی جذاب و مشارکت بیشتر جوانان، میتوان تاثیر این رویدادها را در جامعه گسترش داده و این جشنها را به محافل فرهنگی و اجتماعی جذابتری تبدیل کرد.
منبع