فازهای جدید شرکت توسعه پلیمر پاد جم با دستور رئیس جمهور بهره‌برداری شد


به گزارش ایرنا، وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین بهره برداری از این طرح گفت: این پروژه دو خط تولید سه و چهار هزار دارد که یکی از این خطوط پنج روز پیش شروع به کار کرده وخط دیگر آن یک ماه است که محصولات خود را تولید می‌کند.

احمد میدری با تاکید براینکه این پروژه اهمیت زیادی برای صنایع پایین دستی کشور دارد افزود: با محصولاتی که این واحد صنعتی تولید می‌کند؛ کشور سالانه از حدود ۹۰ میلیون دلار واردات آنها بی نیاز می شود.

وی با بیان اینکه میزان تولید این واحد صنعتی سه برابر تولید کنونی کشور است اظهار داشت: تولید کنونی کشور ۷۵ هزار تن است، درحالی که این واحد تولیدی به تنهایی ۲۵۰ هزار تن محصول تولید می‌کند.

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۴۰ درصد از میزان محصولات تولید کارخانه ” ای بی اس” شرکت توسعه پلیمر پاد جم صادر می‌شود.

وی ادامه داد: مجموع سرمایه‌گذاری در این واحد صنعتی ۴۸۰ میلیون دلار و ارزش صادراتی سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون دلار است که ۳۰ درصد آن سود تعلق می گیرد.

میدری اضافه کرد: خطوط تولید کارخانه‌ ای بی اس شرکت توسعه پلیمر پاد جم متعلق به صندوق بازنشستگی کشور است.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر حدود ۲۰۰ نفر در این واحد صنعتی مشغول به کار هستند و پس از تکمیل ۲۰۰ نفر دیگر نیز به تعداد نیروی کار این واحد اضافه می‌شود.

میدری ادامه داد: براساس دغدغه‌ای که همه مسئولان در سطح ملی در مورد حفظ عدالت شغلی دارند و ستفاده هر چه بیشتر از نیروی انسانی موجود در منطقه، نیروی مورد نیاز این واحد صنعتی از طریق برگزاری آزمون تامین می‌شود.

وی با اشاره به راه اندازی یک کنسرسیوم مهارتی از سوی ۱۳ واحد صنعتی پتروشیمی کشور در این استان گفت: تاکنون مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای این کنسرسیوم مهارتی تامین شده و حدود ۳۰ واحد دیگر نیز قرار است به این کنسرسیوم بپیوندند.

میدری  افزود: با راه‌اندازی این کنسرسیوم مهارت آموزی تحولی مهم در حوزه مهارت آموزی نیروهایی که در واحدهای پتروشیمی به کار گرفته می شوند صورت می‌گیرد.

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: با تشکیل این کنسرسیوم مهارتی همگام با راه اندازی واحدهای صنعتی استان بوشهر و عسلویه می‌توان قدمی مهم در تامین نیروی انسانی ماهر برداشت.

میدری با اشاره به اینکه فازهای جدید شرکت توسعه پلیمر پاد جم عسلویه بدون استفاده از نیروهای خارجی راه اندازی شده است گفت: ۲۰ مهندس ناظر از پتروشیمی تبریز که محصول مشابهی تولید می کنند در راه اندازی این پروژه مشارکت کرده اند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم گفت: محصولات تولیدی این کارخانه شامل پلی استایرن در صنایع خودروسازی، قطعات الکترونیکی، لوازم‌التحریر و بسته‌بندی مواد غذایی کاربرد دارند

نجفی اردکانی افزود: خط اول این کارخانه با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن مردادماه به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: شرکت توسعه پلیمر پادجم درعسلویه با راه‌اندازی سه خط تولید جدید، توانایی تولید ۹ گرید ای بی اس، دو گرید اچ آی پی اس و چهار گرید جی پی پی اس را داراست.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم اضافه کرد: شرکت توسعه پلیمر پادجم به عنوان فاز دوم پتروشیمی جم، با هدف تکمیل زنجیره ارزش و جلوگیری از خام‌فروشی، از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را آغاز کرده است

وی گفت: سالانه ۲۵۵ هزار تن ‌ای بی اس تولید می‌شود که از این میزان ۱۱۰ هزار تن از طریق بورس عرضه و نیاز کشور را تامین و ۱۴۵ هزار تن به کشورهای همسایه و اروپایی صادر می‌شود.

نجفی اردکانی افزود: ارزش تولید سالانه این محصولات حدود ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

وی یادآور شد: مرحله بعدی تکمیل این شرکت؛ واحد ۶۰ هزار تنی است که می‌تواند سالانه ۱۳۰ میلیون دلار ارزش‌آفرینی کند.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهور با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت چهاردهم تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان سفر کرده‌ است.

پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل در استان سیستان و بلوچستان مقاصد سومین سفر استانی رئیس‌جمهور بودند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

فیلم | معاون رئیس جمهور به شهدای بوشهر ادای احترام کرد

بوشهر – ایرنا – محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ